Молодіжна збірна України WU-19 перемогла команду Білорусі в першому спарингу

26 червня на стадіоні «Ювілейний» у Бучі відбувся перший із двох запланованих товариських матчів між молодіжними збірними WU-19 України та Білорусі.

На 7-й хвилині гри гості відкрили рахунок: Вікторія Цихан скористалася першою ж нагодою біля воріт Анни-Марії Крищишин. Утім, такий перебіг подій розізлив українок, і вже через кілька хвилин Надія Куніна відновила паритет. А вже за чотири хвилини синьо-жовті вийшли вперед: Оксана Білокур була найспритнішою у карному майданчику білорусок.

Гостям потрібно було відіграватися, і команда Генадія Пашкевича створила кілька гострих моментів, однак на результат вони не вплинули. Наприкінці тайму українки додали в активності, і Надія Куніна могла забивати вдруге, однак пробила вище воріт. Через декілька хвилин 22-й номер української молодіжки виходила сам на сам із Єлизаветою Севко, але кіпер білорусок не дала синьо-жовтим піти на перерву із суттєвим відривом — 2:1 після 45-ти хвилин.

Фото Павла Кубанова

Після паузи активніше розпочали гості: Каріна Альховик вистрілила поруч із дев’яткою, а згодом вона ж вийшла на побачення з воротарем українок та влучила у стійку.

Українки забили втретє на 63-й хвилині. Оксана Білокур розстрілювала вже майже порожні ворота, оформивши дубль. Цей гол, вочевидь, остаточно спантеличив білорусок, які не змогли оговтатися. Натомість синьо-жовті могли відзначитися ще, але більше не примушували воротаря гостей діставати м’яч із сітки. 3:1 — переконлива перемога підопічних Наталії Зінченко. 

Цікаво, що після гри команда підтримала форварда і лідера збірної Ніколь Козлову, яка за декілька днів до цього зазнала серйозної травми коліна, яка вибила її з обойми мінімум до кінця 2018 року. 

Другий спаринг між молодіжками України та Білорусі відбудеться в четвер, 28 червня. Початок гри — о 10.00.

Фото Павла Кубанова

Товариський матч

Збірна України WU-19 збірна Білорусі WU-19 3:1 (2:1)

Голи: Куніна (16), Білокур (20, 63) — Цихан (7).

Збірна України WU-19: Крищишин (Вальчук, 90+2), Вегерич (Нікітюк, 46), Куп’як (Курдюк, 46), Гірин (Семенюк, 74), Лукач, Білокур (Кузьмич, 90+2), Шайнюк, Котяш (Янчук, 86), Ілліна, Постол (Колещук, 86), Куніна.

Збірна Білорусі WU-19: Севко, Богдан (Куцюк, 89), Плісюк (Татарин, 60), Шлапакова, Цихан, Бельмач, Альховик, Щерба, Павлович, Савко, Шидловська (Іванова, 66).

Попередження: Нікітюк (71).

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.11.2021 20:41

Наталія Зінченко залишає посаду головного тренера жіночої збірної України

Керманич національної жіночої збірної України Наталія Зінченко завершу...

26.10.2021 21:01

Наталія Зінченко: «У нас виникали проблеми в обороні, коли ми розкривалися»

Головний тренер жіночої збірної України Наталія Зінченко прокоментувал...

25.10.2021 18:00

Наталія Зінченко: «Зі складом на матч з Іспанією ми визначилися відсотків на 70»

26 жовтня жіноча збірна України проведе в Ковалівці черговий поєдинок...

21.10.2021 22:34

Наталія Зінченко: «Добре, що ми перемогли саме на цьому стадіоні»

Головний тренер жіночої збірної України Наталія Зінченко прокоментувал...

Підписатися на новини