Тренер «Шахтаря» (U-14) Олександр Князєв: «Ми заслужено стали чемпіонами України»

22 червня в Щасливому команда академії «Шахтаря» (U-14) виграла фінальний турнір ДЮФЛУ і стала чемпіоном країни, здолавши у вирішальному поєдинку київське «Динамо» (1:0). Після матчу своїми враженнями від нього поділився головний тренер юних гірників Олександр Князєв:

— Вважаю, що ми стали чемпіонами України цілком заслужено, адже протягом сезону тричі перемагали «Динамо» й одного разу зіграли з ним унічию. Крім того, наша команда не програла жодного матчу в чемпіонаті, у неї найкраща результативність у сезоні.

Що стосується фінального поєдинку проти киян, то суперники розпочали його трохи краще, створили кілька моментів біля наших воріт. Але десь за 10 хвилин наші хлопці впоралися із хвилюванням і заграли у свою гру. Після цього ми вже виглядали краще за опонента, забили гол. Потім перелаштувалися й довели матч до перемоги.

Нашій команді лише 10 місяців, адже ми зібралися тільки в серпні. За цей час хлопці зуміли виконати велику роботу і зробити величезний крок у своїй майстерності. Зараз важко загадувати, хто з них доросте до першої команди, але якщо такий прогрес у них буде й далі, то шанси обов’язково будуть. Бажаю їм і надалі працювати так самовіддано, професійно й дисципліновано, як вони робили це протягом цього чемпіонату.

Підписатися на новини