Вадим Костюченко: «Заняття для дітлахів проводять й легендарні гравці збірної України»

У п’ятницю, 22 червня до «Футбольних канікул з ФФУ» долучилися діти з Печерського району столиці, які перебувають у літніх таборах, організованих за місцем проживання.

Заняття для маленьких прихильників футболу проводили не просто дитячі тренери, а зірки українського футболу — тренер молодіжної збірної України Василь Кардаш та легенда київського «Динамо», футболіст ветеранської збірної України Владислав Ващук.

Фото Павла Кубанова

Протягом години діти робили різноманітні вправи з м’ячем, провели товариську гру, а наприкінці отримали цінні подарунки.

Основною метою проекту є навчити дітей елементам футболу, здорового способу життя. Також, окрім Печерського району, де заняття проводяться на НТК ім. Баннікова, усі бажаючі можуть звертатися до районних клубів за місцем проживання.

Фото Павла Кубанова

«Сьогодні у нас відбулися майстер-класи для дітей Печерського району міста Києва. Заняття проводили тренери наших юнацьких, молодіжних збірних, легендарні гравці збірної України та кращі тренери міста Києва», — зазначив перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко.

Фото Павла Кубанова

Розвиток та підтримка дитячо-юнацького футболу в країні були і залишаються одними із ключових векторів роботи Федерації футболу України. У червні 2018 року Федерація футболу України запустила ще один проект, спрямований на організацію здорового та цікавого дозвілля дітей та юнацтва під час літніх канікул та їхнє залучення до занять футболом.

Фото Павла Кубанова

Усі бажаючі діти від 5-ти до 15-ти років по вівторках та четвергах із 16.00 до 17.00, а також по суботах і неділях із 10.00 до 11.00 можуть прийти та долучитися до занять на полях НТК ім. В.Баннікова. При собі необхідно мати спортивну форму та взуття, довідку про стан здоров’я та письмовий дозвіл від батьків.

  

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2021 16:00

На новому майданчику відбувся зірковий майстер-клас для юних гравців київського жилмасиву Троєщина

У Києві на футбольному майданчику по вул. Закревського, 35а пройшов ф...

08.07.2020 12:05

Зірки українського футболу розіграли Kyiv Football Cup-2020

У Києві завершився традиційний, уже четвертий за ліком, престижний фут...

04.06.2019 14:30

Два дитячі будинки-інтернати представлятимуть Україну на міжнародному турнірі Seni Cup у Польщі

У Києві відбувся турнір Міжнародної футбольної ліги серед вихованців п...

27.07.2018 14:19

Випускний матч у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Учора, 26 липня, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатиз...

Підписатися на новини