Дівоча збірна України WU-15 провела контрольний поєдинок

17 червня в рамках навчально-тренувального збору дівоча збірна України до 15 років провела свій перший товариський матч.

Підопічні Сергія Сапронова вперше в цьому році зібралися разом на селекційний збір. Вже восени на цю команду очікують матчі зі збірною Білорусі, а через рік багато з цих гравців матимуть шанс зіграти на Турнірі розвитку УЄФА WU-16.

Перший із двох запланованих матчів дівоча збірна провела з ФК «Надвірняночка» (Надвірна). Сильна злива завадила вчасно розпочати поєдинок, та все ж команди вийшли на футбольне поле стадіону села Вістова, що в Івано-Франківській області. Незважаючи на те, що проти збірниць грали більш досвідчені і старші за віком футболістки, вони все ж продемонстрували гідну гру, характер і бійцівські якості. Ще до перерви команди обмінялися голами: спочатку Вероніка Кузьмен точним ударом вивела «Надвірняночку» вперед, а вже за чотири хвилини потому Марія-Амель Талеб відновила рівновагу в матчі — 1:1.

Після перерви наставники обох команд провели велику кількість замін, що дещо змінило малюнок гри, та все ж жага до перемоги у суперниць зберігалася. Можливо, по такій грі саме нічийний результат був би закономірним, та на першій компенсованій хвилині матчу Романія Корабінович принесла перемогу ФК «Надвірняночка» — 2:1.

Наступний матч підопічні Сергія Сапронова проведуть вже 19 червня. Суперниками збірної стануть футболістки Івано-Франківської ДЮСШ №3. Початок матчу запланований на 17.00.

Товариський матч

Україна WU-15 — ФК «Надвірняночка» — 1:2 (1:1)

Голи: Талеб (14) — Тетяна Ярема (10), Карабінович (80+1).

Україна (стартовий склад): Шевченко, Горн, Шепелєва, Логвінова, Мустафаєва, Головіна, Гончарук, Довганик, Чередніченко, Талеб, Глущенко.

У другому таймі на заміну виходили: Домбровська, Кисляк, Гримак, Ольхова, Кравець, Невар, Нікітюк, Аліксеєнко, Лазоренко, Марковеєва.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.04.2024 14:00

Сергій Сапронов: «Користь Турніру розвитку УЄФА — у його інформативності»

Із 17-го до 22 квітня в Боснії і Герцеговині пройде Турнір розвитку УЄ...

24.03.2024 11:05

Сергій Сапронов: «У вирішальному матчі не обійшлося без недооцінки суперниць»

Із Нідерландів повернулася дівоча збірна України WU-17, яка взяла учас...

13.03.2024 14:20

Сергій Сапронов: «Наше завдання в Нідерландах — зберегти прописку в Лізі А»

Із 14-го до 20 березня в Нідерландах відбудеться другий раунд відбору...

11.03.2023 15:02

Сергій Сапронов: «Головне, що ми не затрималися в Лізі В чемпіонату Європи»

Днями в болгарському місті Сливен завершилися поєдинки другого раунду...

Підписатися на новини