Андрій Павелко привітав журналістів із професійним святом

6 червня на НСК «Олімпійський» відбулася зустріч президента Федерації футболу України Андрія Павелка з представниками ЗМІ, приурочена до Дня журналіста. Керівник ФФУ привітав представників «четвертої влади» з професійним святом та відповів на найбільш актуальні питання.

Зокрема, Андрій Павелко підбив підсумки проведення фінальних поєдинків Ліги чемпіонів УЄФА й торкнувся тем відвідин президентом УЄФА Александером Чеферіном заводу «ФФУ Продакшн», роботи підприємства, боротьби з договірними матчами, роботи Федерації футболу України, нового сезону УПЛ, підготовки заявки на проведення матчів Суперкубку УЄФА та фіналу Ліги Європи УЄФА, а також фінальної частини майбутнього чемпіонату світу.

Фото Миколи Бочка

Андрій Павелко нагадав, що Федерація футболу України відмовилася від своєї квоти на акредитацію ЗМІ та квитків на цю футбольну подію, а також не делегуватиме жодного офіційного представника на заходи, що відбуватимуться в рамках фінальної частини ЧС-2018. У тому числі для участі в Конгресі ФІФА, який проходитиме 12—13 червня. Окрім того, президент ФФУ повідомив, що федерація продовжує реалізацію планів із розвитку футбольної інфраструктури в Україні.

«Ми дуже вдячні за будь-яку критику, зауваження, пропозиції щодо нашої роботи, адже для всіх нас надзвичайно важливо створити максимально комфортні умови для залучення якомога більшої кількості дітей та юнаків до занять спортом в цілому й футболом зокрема», — підкреслив Андрій Павелко та подякував журналістам за цікаву та конструктивну розмову.

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини