Старт проекту «Навколо футболу» від ФФУ та благодійного фонду «Розвиток футболу України»

За підтримки УЄФА Федерація футболу України та благодійний фонд «Розвиток футболу України» розпочали реалізацію соціального проекту «Навколо футболу».

У понеділок, 4 червня, 25 дітей з інвалідністю та дітей-сиріт віком від 5-ти до 15-ти років із Луганщини відвідали з екскурсіями НСК «Олімпійський» та Будинок футболу. Захід відбувся в рамках соціального проекту «Навколо футболу», який реалізує Федерація футболу України спільно з благодійним фондом «Розвиток футболу України» з метою залучення дітей, які є соціально незахищеними і потребують особливої уваги, до футбольних активностей.

 

«Навколо футболу» — це проект, що покликаний об’єднати дітей України навколо футболу в єдину футбольну родину! Проект охоплює своєю дією дітей зі сходу України, дітей військовослужбовців, дітей з інвалідністю та тих, які перебувають в складних життєвих обставинах.

У рамках проекту діти зможуть відвідувати футбольні матчі, брати участь у церемоніях виведення футболістів, змагатися у турнірах та відвідувати екскурсії до футбольних музеїв.

Діти відповідали на запитання спеціальної футбольної вікторини, збагачуючись знаннями в сфері футболу. Наприкінці зустрічі усі дітлахи отримали від ФФУ подарунки, футбольну атрибутику та м’ячі.

Підписатися на новини