Звернення прес-служби Федерації футболу України

Вчора в окремих вітчизняних ЗМІ жваво обговорювався некоректний переклад фрагмента відео зі словами президента УЄФА Александера Чеферіна під час відвідування заводу «ФФУ Продакшн». Переклад був опублікований у титрах відповідного ролику на офіційному каналі ФФУ в YouTube.

Ми вдячні колегам із бездоганною англійською, які звернули увагу на цю неточність. Водночас вважаємо за потрібне ще раз повідомити, що під час свого візиту в Україну керівник УЕФА акцентував увагу на важливій ролі Андрія Павелка у підготовці фіналів Ліги чемпіонів. Зокрема, у виступі на Конгресі ФФУ та в офіційному листі, який надійшов на адресу федерації.

Пояснити некоректність перекладу частково ми можемо напруженим графіком, у якому ми працювали в дні проведення фіналів Ліги чемпіонів разом із представниками УЄФА.

Колеги, ще раз дякуємо за підказку! Прес-служба Федерації футболу України завжди готова до співпраці з вами. Також висловлюємо подяку за поширення інформації про високу оцінку роботи ФФУ та її президента Андрія Павелка, яку висловив Александер Чеферін, а також переконання президента УЄФА про те, що успішний проект ФФУ — завод із виготовлення штучного покриття — може бути прикладом для футбольних асоціацій інших країн.  

Пропонуємо вам ще раз обговорити цю та інші теми під час зустрічі президента ФФУ Андрія Павелка з представниками ЗМІ на НСК «Олімпійський» в День журналіста 6 червня. Запрошуємо! Про час початку зустрічі ми повідомимо додатково.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
13.12.2023 12:48

Президент України Володимир Зеленський поговорив із президентом УЄФА Александером Чеферіном

Президент УЄФА Александер Чеферін і Президент України Володимир Зеленс...

28.06.2023 21:34

Офіційно. Підсумки червневого засідання Виконавчого комітету УЄФА

Сьогодні в штаб-квартирі УЄФА в Ньйоні відбулося засідання виконавчого...

24.06.2023 10:44

УАФ звернулася до ФІФА та УЄФА з приводу протиправних дій терористичної держави

Бажання чиновників із країни-агресора залучити до змагань на території...

06.04.2023 23:56

Збірна Англії стала переможцем першої жіночої Фіналіссіми

У дебютному розіграші жіночого Кубка чемпіонів КОНМЕБОЛ-УЄФА зустрілис...

Підписатися на новини