У чемпіонаті з дворового футболу перемогли волиняни

З 26-го по 28 травня у Києві на міжшкільному стадіоні по вулиці Богатирській 2в відбувся всеукраїнський чемпіонат з футболу серед дворових команд «Футбол у кожен двір України».

Цей чемпіонат було організовано «Молодіжною федерацією дворового футболу «Футбол у кожен двір» за сприяння Міністерства молоді та спорту України, Федерації футболу України та Федерації дворового футболу України.

До Києва з’їхалися переможці обласних та міських турнірів з дворового футболу, а саме представники Волинської області, Запорізької області, м. Роздільне Одеської області, Чернігівської області, м. Сєвєродонецька Луганської області, м. Марганця Дніпропетровської області, Рівненської області, Житомирської області, Київської області, м. Києва та команда дівчат із Білокуракіна Луганської області. В турнірі взяли участь 13 команд (130 учасників).

Змагання проходили у дружній атмосфері, але спортивна боротьба на футбольних майданчиках точилася запекла. Суперництво команд групи «В» взагалі вразило своєю напругою та цікавими матчами. Можна зазначити, що команда з Рівного, посівши третє місце у групі, не програла жодного матчу, а команда із Сєвєродонецька Луганської області, яка посіла останнє місце у групі, всі свої матчі програла з різницею в один м’яч.

Перемогу у чемпіонаті здобула команда з м. Ківерці Волинської області, друге місце посіла команда м. Васильківка Запорізької області, бронзові медалі виборола команда м. Роздільне Одеської області.

Фінальний турнір проходив протягом трьох днів та співпав за часом із проведенням у Києві фіналу Ліги чемпіонів УЄФА між «Реалом» та «Ліверпулем». Тож учасники турніру мали змогу відчути атмосферу величної спортивної події, відвідати фан-зону для перегляду матчу на Контрактовій площі.

Призери турніру були нагородженні дипломами, кубками, медалями, футбольними м’ячами, а переможці — ще й футбольною формою.

 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.10.2018 22:14

У Києві відбувся фінальний етап Всеукраїнського турніру з дворового футболу

21 жовтня за ініціативи Федерації дворового футболу України, Міністерс...

15.04.2018 17:58

«Мільйон на стадіон»: у Києві розпочався Всеукраїнський турнір із дворового футболу

15 квітня у Навчально-тренувальному комплексі ім. В. Баннікова пі...

Підписатися на новини