Александер Чеферін надіслав Андрію Павелку листа з офіційною подякою від УЄФА за проведений фінал Ліги чемпіонів

Президент УЄФА Александер Чеферін надіслав президенту Федерації футболу України офіційного листа з подякою за прекрасну організацію фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.  

«Шановний пане Павелко, дорогий Андрію, мій друже, перебувати в Києві під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА-2018 було величезним задоволенням для нас. НСК «Олімпійський» є одним із найвеличніших стадіонів у Європі, і він велично прийняв фінал Ліги чемпіонів УЄФА між «Реалом» (Мадрид) та ФК «Ліверпуль». Я знаю, як важко Ви і Ваша команда працювали для того, щоб провести цей фінал у найкращий можливий спосіб, і я радий відзначити, що ФФУ, усі українські державні установи й місто Київ виконали видатну роботу. Будь-ласка, передайте мої слова вдячності всім залученим сторонам.

Крім того, я хотів би подякувати за теплу гостинність до всієї команди УЄФА та всіх наших гостей. Перебувати у Вашій прекрасній країні завжди є честю, і я сподіваюся знову зустрітися з Вами дуже скоро», — йдеться в листі Александера Чеферіна.

Нагадаємо, що раніше, під час перебування в Україні, Александер Чеферін неодноразово висловлював своє захоплення чудовою організацією фіналів Ліги чемпіонів УЄФА, називаючи проведену Андрієм Павелком та Федерацією футболу України роботу «зразковою настільки, наскільки це взагалі було можливо». 

Підписатися на новини