Сергій Попов: «Дався взнаки брак міжнародного досвіду в наших хлопців»

Юнацька збірна України U-15 під керівництвом Сергія Попова зіграла два товариські матчі з однолітками з Чехії.

Минулого тижня завершився збір наймолодшої юнацької збірної України (футболісти не старші 2003 року народження). На товариські матчі в Чехії цю команду возив Сергій Попов, який і підбив підсумки проведеної роботи в коментарі офіційному сайту ФФУ.

— Ми практикуємо таке вже не вперше, — сказав Сергій Олександрович. — Олександр Петраков готувався зі збірною 1999 року народження до меморіалу Валерія Лобановського, тому попросив мене попрацювати на цьому зборі з командою 2003 року народження.

У першому товариському матчі зі збірною Чехії ми зіграли внічию (1:1), а в другому програли (0:2). Результат на чільне місце не ставився, оскільки для наших футболістів, які помітно хвилювалися, це був перший міжнародний збір. Наприклад, наш суперник провів уже шість подібних поєдинків.

При цьому перший матч у нашому виконанні був непоганим, господарі тільки під завісу зустрічі зрівняли рахунок. У другому поєдинку була ротація складу. Пропустивши гол, команда намагалася виправити ситуацію, атакувала, не реалізувала багато гольових моментів, але, як це часто буває в таких випадках, пропустила контратаку.

Що ж, негативний результат — теж результат. У цій збірній є перспективні хлопці, але потрібно ще багато працювати. Узагалі збір вийшов інформативним, і все, що потрібно, я розповім Олександру Петракову, коли зустрінуся з ним після турніру Валерія Лобановського.

 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
03.01.2019 17:22

U-15: наймолодша збірна України розпочне свою роботу в лютому

У лютому вперше збереться нова юнацька збірна України (футболісти не с...

07.12.2018 12:31

Сергій Попов: «У команди Італії буде перевага перед іншими збірними нашої групи»

У швейцарському Ньйоні відбулося жеребкування еліт-раунду чемпіонату Є...

16.10.2018 19:03

U-19: юнацька збірна України здобула вольову перемогу й пробилася до еліт-раунду Євро-2019!

Програючи вже на 1-й хвилині, підопічні Сергія Попова змогли переломит...

Підписатися на новини