Нічия в товариському матчі команд оргкомітетів ФФУ та УЄФА

27 травня на НСК «Олімпійський», де за день до цього визначилася найсильніша команда Європи, зіграли команди представників Федерації футболу України та УЄФА.

Початок матчу був за гостями. Кілька потенційно небезпечних випадів завершилися голом на 10-й хвилині. Господарі активізувалися й застосували пресинг, який приніс свої плоди на 24-й хвилині, коли після кутового Андрій Майоров підставив ногу і перевів м’яч у ворота. 1:1.

Одразу після цього гравець команди УЄФА перевірив на міцність поперечину, а вже в наступній атаці Олексій Кошелєв вивів ФФУ вперед — 2:1. Із таким рахунком команди й пішли відпочивати. 

Другий тайм більш зосереджено розпочали гості, зрівнявши рахунок одразу після перерви. 2:2. ФФУ відповіла голом з 11-метрового: пенальті реалізував Мар`ян Яськів. 3:2. Проте гості забили втретє: сольний прохід одного з гравців завершився влучним ударом у дальній кут. Кожна з команд мала ще по кілька нагод, однак фінальний свисток зафіксував нічию — 3:3.

Фото прес-служби ФФУ

На завершення на знак плідної співпраці УЄФА передав пам’ятну табличку стадіону, що засвідчує найвищий рівень проведення фіналу Ліги чемпіонів сезону-2017/2018.

«Результат товариського поєдинку цілком відображає нашу роботу з УЄФА. На засадах партнерства ми провели два грандіозні фінали на найвищому рівні. Усі задоволені підготовкою до матчів, тому ми з радістю чекатимемо нагоди працювати над новими проектами», — сказав перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко по завершенні гри.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 16:42

На столичному НТК ім. В. Баннікова пройшов київський регіональний відбірний етап турніру «Кубок нації»

7 жовтня в Києві на НТК ім. В. Баннікова продовжилися змагання відбору...

11.09.2023 08:44

Під час зустрічі у Вроцлаві представники УЄФА запевнили УАФ у подальшій підтримці

У Вроцлаві, де пройшов матч відбору Євро-2024 Україна — Англія (...

29.07.2022 17:03

У День Української Державності на Хмельниччині відкрили реконструйований стадіон

Проєкт у Кам’янець-Подільському було реалізовано в рамках програ...

23.10.2021 20:35

Перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко взяв участь у церемонії відкриття відновленої академії «Металіст»

23 жовтня в Харкові відбулася церемонія офіційного відкриття футбольно...

Підписатися на новини