«Реал» та «Ліверпуль» у Києві: команди прилетіли в четвер, а сьогодні випробували газон НСК «Олімпійський»

Делегації фіналістів Ліги чемпіонів прибули до столиці України та активно готуються до вирішального протистояння.

У четвер, 24 травня обидві команди приземлилися в київських аеропортах. Делегація «Ліверпуля» прибула до «Жулян», після чого вирушила до готелю «Інтерконтиненталь». На годину пізніше приземлився літак із гравцями та тренерами «Реалу», які оселилися у готелі «Опера».

Сьогодні команди провели офіційні передматчеві тренування. Першими газон столичного НСК «Олімпійський» випробували англійці. Юрген Клопп разом із футболістами Вірджілом ван Дейком та Джорданом Хендерсоном взяв участь у прес-конференції.

Фото uefa.com

«Ми вийшли до фіналу, тому що ми — «Ліверпуль». Такі матчі в крові у цього клубу, він звик до великих перемог. Ми не можемо змагатися з «Реалом» на його рівні, але у футболі існує тактика для того, аби перетягнути суперника на власний рівень», — сказав наставник червоних журналістам.

Іспанці також провели тренування на головній арені України, а Зінедін Зідан разом із Марсело й Серхіо Рамосом поспілкувався з пресою. Зокрема, французький наставник «вершкових» сказав, що в подібних поєдинках фаворитів не буває.

Фото uefa.com

«Люди звикли визначати фаворитів, але ми себе такими не вважаємо. У фіналі шанси команд на перемогу 50 на 50, як завжди. Нам потрібно буде показати відмінну гру, щоб здобути трофей», — підкреслив Зідан.

«Ліверпуль» може виграти Кубок чемпіонів ушосте в історії, а «Реал» — у 13-й раз. Більше того, команда з Мадриду близька до третьої поспіль перемоги в головному єврокубку. Зазначимо, що попередня зустріч цих клубів у фіналі 1981 року завершилася перемогою британців (1:0).

Нагадаємо, що вирішальний матч Ліги чемпіонів відбудеться завтра (початок — о 21.45). Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеканалах «Футбол 1» та «Україна».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.05.2018 00:44

Квитки на фінал Ліги чемпіонів УЄФА. Офіційна заява ФФУ

Сьогодні у ЗМІ та соцмережах з’явилася інформація про те, що Фед...

26.05.2018 14:01

Київський фінал Ліги чемпіонів. Від Лос-Анджелеса до Токіо та від Ліверпуля до Кейптауна

У Лос-Анджелесі пряма трансляція фіналу в Києві розпочнеться...

Підписатися на новини