Керівництво ФФУ зустрілося з військовослужбовцями Президентського полку

25 травня в Будинку футболу перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко зустрівся з військовослужбовцями Президентського полку міста Київ, що 28 травня в рамках Конференції комендантів країн Центральної Європи вирушать на міжнародний турнір Miltropa cup, який цього року проходить у столиці Словенії — Любляні.

Команда військового гарнізону Києва вперше братиме участь у цьому турнірі і змагатиметься за трофей із командами військових гарнізонів Берліна, Варшави, Праги, Братислави, Відня, Любляни та Будапешта.

Фото прес-служби ФФУ

Вадим Костюченко, який від федерації футболу передав українським воїнам футбольну екіпіровку, побажав успіхів команді на міжнародних змаганнях: «Передаю вітання від президента ФФУ Андрія Павелка та головного тренера національної збірної України Андрія Шевченка. Мені дуже приємно, що є така можливість — презентувати вам форму національної команди, щоб ви представляли Україну на міжнародних змаганнях та обов’язково повернулися додому з перемогою. ФФУ проводить футбольні змагання серед військовослужбовців, і ми й надалі будемо підтримувати наших воїнів. Наостанок хочу вас запросити на матчі збірних команд України і для цього передаю вам також сертифікат на квитки».

У свою чергу Віктор Плахтій, військовий комендант міста Київ, подякував керівництву ФФУ за підтримку: «Хотів би подякувати Федерації футболу України за те, що вона постійно підтримує військовослужбовців. Наша команда вперше братиме участь у цьому турнірі, де також змагатимуться ще сім команд-представників військових гарнізонів із Центральної Європи. Упевнений, що наші гравці докладуть максимум зусиль, аби привезти додому перемогу».

 Фото прес-служби ФФУ 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 16:42

На столичному НТК ім. В. Баннікова пройшов київський регіональний відбірний етап турніру «Кубок нації»

7 жовтня в Києві на НТК ім. В. Баннікова продовжилися змагання відбору...

11.09.2023 08:44

Під час зустрічі у Вроцлаві представники УЄФА запевнили УАФ у подальшій підтримці

У Вроцлаві, де пройшов матч відбору Євро-2024 Україна — Англія (...

29.07.2022 17:03

У День Української Державності на Хмельниччині відкрили реконструйований стадіон

Проєкт у Кам’янець-Подільському було реалізовано в рамках програ...

23.10.2021 20:35

Перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко взяв участь у церемонії відкриття відновленої академії «Металіст»

23 жовтня в Харкові відбулася церемонія офіційного відкриття футбольно...

Підписатися на новини