Андрій Павелко провів зустріч із керівниками футбольних асоціацій США, Мексики та Канади

Сьогодні, 25 травня в Будинку футболу з робочим візитом побували президенти федерацій футболу США та Мексики, Карлос Кордейро й Десіо де Марія, та генеральний секретар Федерації футболу Канади Петро Монтополі.

Фото прес-служби ФФУ

Під час зустрічі закордонні гості презентували президенту Федерації футболу України Андрію Павелку спільну заявку трьох країн на проведення чемпіонату світу з футболу у 2026 році. За словами Карлоса Кордейро, спортивна інфраструктура США, Мексики та Канади вже зараз готова до проведення цього величного футбольного дійства, а середня місткість усіх заявлених до участі в ЧС стадіонів, а їх більше 20-ти, становить близько 68-ми тисяч місць.

Фото прес-служби ФФУ

«Одним із головних принципів нашої заявки є єдність. Ми досягли взаєморозуміння з нашими колегами з Мексики та Канади в усіх ключових питаннях підготовки до ЧС-2026. І в цьому основна перевага нашої заявки», — відзначив президент Федерації футболу США.  

Фото прес-служби ФФУ

«Я надзвичайно радий зустрічі з представниками чудових футбольних націй США, Мексики та Канади, де проживає чимало вихідців з України. Ваша заявка виглядає надзвичайно сильною і має дуже високі шанси на успіх», — зазначив наприкінці зустрічі Андрій Павелко.  

Фото прес-служби ФФУ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини