Голи Селезньова та Кравця прикрасили українське дербі у чемпіонаті Туреччини

Одразу три українські футболісти вийшли сьогодні з перших хвилин у матчі турецької Суперліги, в якому «Кайсеріспор» приймав «Акхісар».

Слово Селезньова

Артем Кравець та Олександр Кучер потрапили до «старту» господарів поля, а Євген Селезньов — гостей. Саме останній став одним із героїв зустрічі, відкривши рахунок на 69-й хвилині. Отримавши передачу від партнера, форвард збірної України увійшов до штрафного майданчика суперника лівим флангом й з гострого кута надіслав м’яч до сітки воріт поміж ніг голкіперу.

Відповідь Кравця

Після того, як гості подвоїли рахунок, своє бомбардирське слово сказав ще один форвард, якого Андрій Шевченко викликав на травневий збір національної команди. Артем Кравець відзначився забитим м’ячем на 79-й хвилині, вдало замкнувши ударом головою передачу партнера.

Більше забитих м’ячів глядачі не побачили, й гості здобули надважливу для себе перемогу — 2:1, яка гарантувала їм місце у Суперлізі наступного сезону. Додамо, що Олександр Кучер отримав жовту картку.

За тур до фінішу чемпіонату Туреччини «Кайсеріспор» посідає дев’яту сходинку (44 пункти), а «Акхісар» — 12-ту (39 очок).

Після свого січневого переходу з «Карабюкспору» до «Акхісару» Євген Селезньов провів у складі своєї нової турецької команди 22 матчі, забив 10 м’ячів та віддав дві результативні передачі.

Переїхавши у січні з київського «Динамо» до «Кайсеріспору», Артем Кравець зіграв за турецьку команду 14 зустрічей і забив чотири м’ячі. На рахунку Олександра Кучера в цьому сезоні за «Кайсеріспор» 27 зустрічей й одна результативна передача.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
03.03.2021 19:05

Артем Кравець відіграв кілька хвилин у матчі турецької Суперліги

У рамках 27-го туру чемпіонату Туреччини «Коньяспор»...

20.02.2021 19:03

Артем Кравець відіграв лише тайм у складі «Коньяспору» в матчі чемпіонату Туреччини

У рамках 25-го туру турецької Суперліги «Коньяспор» н...

12.02.2021 00:34

«Коньяспор» Артема Кравця припинив боротьбу в Кубку Туреччини

У чвертьфінальному матчі Кубку Туреччини «Коньяспор» напад...

07.02.2021 22:02

«Коньяспор» Артема Кравця поступився на виїзді одному з лідерів турецької Суперліги

У 23-му турі турецької Суперліги «Коньяспор» нападника нац...

Підписатися на новини