Офіційно. Заява ТОВ «ФФУ Продакшн»

Зважаючи на поширення в окремих ЗМІ та у соцмережах неправдивої інформації щодо діяльності ТОВ «ФФУ Продакшн», компанія заявляє наступне.  
 
Нам відомо, що зараз проти «ФФУ Продакшн» та Федерації футболу України ведеться цілеспрямована інформаційна кампанія, головною метою якої є дискредитація нашого колективу і керівництва ФФУ. Основними інструментами в цих атаках є розповсюдження відвертої неправди, злочинне використання пересічних людей для поширення через їхні сторінки в соцмережах недостовірної інформації про «ФФУ Продакшн» та про ФФУ, кіберзлочинність тощо.   
 
Фактичне переслідування та дискредитація представників нашої компанії та ФФУ вже на контролі у правоохоронних органів України. Зокрема, виявленням та пошуком зловмисників займуться співробітники кіберполіції. Окрім того, звернення з проханням дати компетентну оцінку ситуації, що склалася, буде спрямоване до Служби безпеки України. Адже атака на ФФУ розпочалася за день до проведення фіналу Кубку України, що містило серйозну загрозу для безпеки організації цієї масштабної події, яка проводилася під егідою ФФУ, і, як наслідок, створює чималі ризики для державної безпеки в цілому.
 
Замовники та виконавці цих брудних атак, для яких не існує жодних моральних засторог, які не гребують навіть злочинними методами та прагнуть за всяку ціну, шляхом обману й маніпуляцій, очорнити репутацію ФФУ й пов’язаних із нею підприємств та партнерів, а також президента та посадових осіб федерації, повинні бути покарані!
НОВИНИ ПО ТЕМІ
11.02.2020 20:01

Члени парламентської ТСК пересвідчилися в унікальності заводу «ФФУ Продакшн»

Члени Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України щодо вивчення...

11.02.2020 11:15

Члени ТСК парламенту на запрошення УАФ відвідають завод «ФФУ Продакшн»

Сьогодні, 11 лютого, члени Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради У...

24.04.2018 19:50

День відкритих дверей заводу «ФФУ Продакшн»: екскурсія п’ятьма етапами виробництва

У вівторок, 24 квітня «ФФУ Продакшн» відкрила двері заводу...

Підписатися на новини