Фестивалі «Відкриті уроки футболу» стартували на Харківщині

Футбол — для всіх! Під таким гаслом 16 квітня на території Красноградської гімназії «Грант» завершився фестиваль у рамках соціального проекту ФФУ «Відкриті уроки футболу», який здійснюється за підтримки Європейського Союзу. 

Акція проводиться з метою залучення до занять спортом дітей, зокрема дітей-переселенців, пропаганди футболу та здорового способу життя учнівської молоді.

У Харківській області основними організаторами проекту виступили Харківська обласна федерація футболу та Харківське обласне відділення Комітету з фізичної культури та спорту Міністерства освіти та науки України. На урочистому заході фестивалю був присутній голова Красноградської райдержадміністрації Євген Третяков.

Розпочалося спортивне дійство з веселої розминки. Після цього волонтери розташувалися групами на 12-ти локаціях для участі в різноманітних футбольних іграх, вправах і конкурсах. Вони знайомили дітей із найпростішими елементами футболу, правилами поведінки на стадіоні, основами здорового способу життя та об’єднували всіх дітей, у тому числі дітей-переселенців. Усі учасники отримали велике задоволення та позитив від свята й переконалися, що футбол — не проста гра, а спосіб життя, який об’єднує й надихає. Федерація футболу України подарувала всім дітям і волонтерам футбольний інвентар та екіпіровку.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
31.10.2023 09:00

Вадим Костюченко: «Відкриті уроки футболу» виконують важливу місію підтримки дітей, які постраждали від війни»

Завершується цьогорічний сезон спільного соціального проєкту Українськ...

30.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали в Одесу на стадіон «Чорноморець»

26 жовтня на центральній футбольній арені міста Одеса, стадіоні &laquo...

27.10.2023 11:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до ФК «ЮКСА» на Київщині

Соціальний проєкт Української асоціації футболу за підтримки УЄФА &laq...

12.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали на Полтавщину

Українська асоціація футболу та Асоціація футболу Полтавщини за підтри...

Підписатися на новини