Кубок України. «Динамо» здобуває путівку до фіналу завдяки голам гравців збірної (протокол матчу)

На «Дніпро-Арені» київське «Динамо» з великим рахунком перемогло єдиного представника нижчих дивізіонів, який дістався півфінальної стадії турніру, — друголіговий «Дніпро-1».

Гра проходила в невисокому темпі, втім, незважаючи на це і на сконцентрованість господарів на захисті власних воріт, киянам вдавалося створювати моменти. Підопічні Олександра Хацкевича вдало застосовували пресинг та передачі з глибини поля.

На 16-й хвилині завдяки одному з таких «вертикальних» пасів від Буяльського на ударну позицію вийшов Бєсєдін, але Юрчук потягнув м’яч після удару київського форварда. Утім, невдовзі гості досягли свого завдяки активному відбору на половині суперника. Обрізався досвідчений Кравченко, і, як наслідок, Юрчук сфолив проти Бєсєдіна. 11-метровий упевнено реалізував Циганков.

До перерви біло-сині ще двічі засмутили господарів. Удало провівши атаку правим флангом, динамівці подвоїли рахунок — Шепелєв скористався пасом Гонсалеса й потужно пробив у ближній кут. А незадовго до перерви господарі ще раз провалилися в обороні, не завадивши Бєсєдіну влучно пробити з близької відстані після пасу Миколенка.

Єдиний момент, який створили дніпряни в першому таймі, нейтралізував Бойко — голкіпер «Динамо» перевів на кутовий потужний удар Когута. У другому таймі Когут виправився, скоротивши відставання ударом головою після пасу Кравченка зі штрафного. Але Вербич, який конвертував у гол довгу передачу Ротаня, відновив перевагу гостей у рахунку.

У складі «Динамо» у грі взяли участь кандидати до збірної України: Бойко (замінений на 73-й хвилині), Бурда, Шабанов, Шепелєв (гол), Ротань (гольовий пас), Циганков (гол, замінений на 46-й хвилині), Буяльський (замінений на 80-й хвилині), Бєсєдін (гол).

Здобувши путівку до фіналу, кияни 9 травня на цьому ж стадіоні посперечаються за Кубок України з «Шахтарем».

Офіційний протокол матчу 1/2 фіналу Кубку України

«Дніпро-1» — «Динамо» — 1:4 (0:3)

Голи: Когут (58) — Циганков (28, з пенальті), Шепелєв (38), Бєсєдін (44), Вербич (66).

«Дніпро-1»: Юрчук, Бровченко, Лопирьонок, Логінов, Польовий, Кравченко (к), Сніжко, Когут (Хучбаров, 76), Поплавка (Мемешев, 46), Чегурко (Бєляєв, 72), Супряга.

Запасні: Варцаба, Сафронов, Передистий, Войцеховський.

Тренер: Дмитро Михайленко.

«Динамо»: Бойко (Бущан, 74), Кенджора, Бурда, Шабанов, Миколенко, Шепелєв, Ротань, Циганков (к) (Вербич, 46), Гонсалес, Буяльський (Алібеков, 81), Бєсєдін.

Запасні: Морозюк, Хльобас, Піварич, Русин.

Тренер: Олександр Хацкевич.

Арбітр: Я.Козик (Мукачево), асистенти: І.Альохін (Хмельницький), С.Шлончак (Черкаси), 4-й арбітр: А.Абдула (Харків), спостерігач арбітражу: В.Швецов (Одеса). Делегат ФФУ: М.Калита (Миколаїв).

Попереджені: Когут (31, неспортивна поведінка), Чегурко (56, неспортивна поведінка), Бровченко (85, демонстративна незгода з рішенням арбітра).

18.04.2018. Дніпро. «Дніпро-Арена». 12 214 глядачів. +17ºС.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.08.2018 23:27

Прем’єр-ліга: «Динамо» вперше пропустило в чемпіонаті й уперше втратило очки

Відбулися два поєдинки чемпіонату України. «Олександрія» з...

03.08.2018 23:06

Прем’єр-ліга: «Динамо» перемогло «Шахтар» й очолило таблицю чемпіонату

Сьогодні у Києві в рамках 3-го туру чемпіонату України відбувся центра...

19.05.2018 23:25

Прем’єр-ліга. «Шахтар» поступився «Динамо» у прощальному матчі Олега Гусєва

Поєдинок двох найкращих команд країни, який відбувся в рамках ост...

13.05.2018 23:28

Прем’єр-ліга: «Шахтар» — чемпіон України сезону-2017/2018

У трьох поєдинках передостаннього, 31-го туру чемпіонату України, що в...

Підписатися на новини