Віталій Кличко: «Проведення фіналу Ліги чемпіонів — украй важлива для України подія»

Міський голова Києва Віталій Кличко та амбасадор чоловічого фіналу Ліги чемпіонів УЄФА Андрій Шевченко взяли участь у церемонії жеребкування півфінальної стадії найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Очільник Києва відзначив гостинність української столиці й пообіцяв допомогти провести вирішальний матч Ліги чемпіонів на найвищому рівні.

«Київ — столиця європейського футболу. Ми вперше приймаємо такий матч, і ця подія вкрай важлива для нашої країни. Як мер, який прагне зробити місто столицею спорту, сподіваюся, що гості оцінять рівень нашої дружелюбності та гостинності. Київ — дуже красиве місто, тим більше в травні», — сказав Віталій Кличко на церемонії жеребкування.

Амбасадор фіналу Ліги чемпіонів Андрій Шевченко відзначив конкурентний рівень змагання та сюрпризи, від яких у захваті вболівальники по всьому світу.

«Я з надзвичайним захопленням спостерігав за матчами 1/4 фіналу. «Рома» здійснила неймовірний камбек, обігравши «Барселону», яка ще в минулому сезоні здійснила подібне проти «ПСЖ». Ліга чемпіонів, а особливо поєдинки на виліт, — дуже серйозний турнір, матчі якого можуть дарувати несподіванки», — зазначив Андрій Шевченко.

Нагадаємо, в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів зустрінуться «Баварія» — «Реал» та «Ліверпуль» — «Рома».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
11.09.2024 16:10

Андрій Шевченко: «Ми лише на старті дворічного циклу й оцінюємо роботу збірних комплексно»

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко прокоментував...

24.08.2024 11:00

Привітання президента УАФ Андрія Шевченка з Днем Незалежності України

Президент УАФ Андрій Шевченко привітав усіх українців з Днем Незалежно...

Підписатися на новини