Юнаки ДЮСШ «Верес» перемогли у турнірі пам`яті героїв Небесної сотні

У Рівному завершився 4-й турнір із футболу пам’яті героїв Небесної сотні серед юнаків (U-14, U-15).

Переможцем змагань стала команда «Верес-2003» (U-15). Друге місце у турнірі посіла команда КДЮСШ (Нетішин), а третє — «Верес-2004» (U-14). Участь у нагородженні команд і футболістів взяли Анна Адамчук, дочка героя Небесної сотні рівнянина Георгія Арутюняна, та голова Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов.

Я хочу привітати вас зі здобутками у турнірі. Маю надію, що ви будете пам’ятати подвиг Небесної сотні, пам`ятатимете, заради чого відбулася Революція гідності заради вашого майбутнього. Просто пам’ятайте, поважайте і шануйте, звернулася до учасників турніру Анна Адамчук.

Футбол це не просто гра, не просто розвага. Сподіваюсь, у майбутньому футбол зробить із вас чоловіків, лідерів, справжніх українців, які не лише говоритимуть українською, а й у сім’ї, на роботі гідно нестимуть ім’я українця у своєму місті, у нашій країні. Щиро бажаю футбольних успіхів, вітаю переможців, сказав Олексій Хахльов.

Звання кращого гравця турніру та приз Рівненської міської федерації футболу здобув Олександр Лобасюк із команди «Верес-2003» (U-15).

Змагання відбувалися упродовж двох днів за коловою системою. Участь у турнірі взяли ДЮСШ «Верес-2003» (Рівне), ДЮСШ «Верес-2004» (Рівне), Академія футболу «Стандарт» (Рівне), КДЮСШ (Нетішин, Хмельницька область), Християнський футбольний клуб «Надія» (Рівне).

  

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини