Рівненська обласна федерація футболу ініціювала створення Програми розвитку футболу на 2018—2022 роки

У четвер, 22 березня під час сесії Рівненської міської ради депутати ухвалили рішення утворити комісію, яка займатиметься Програмою розвитку футболу в м.Рівне на найближчі роки.

Ініціатором розробки такої програми виступила Рівненська обласна федерація футболу, повідомляється на сайті РОФФ.

— Попередня програма, що діяла в обласному центрі, завершилася ще у 2016 році, — розповів голова РОФФ Олексій Хахльов. — Тому потреба у такій програмі розвитку футболу до 2022 року є доволі актуальною. Рівненська обласна федерація футболу спільно з міською федерацією виступили каталізатором створення такого документа, до якого, за словами міського голови Володимира Хомка, буде внесено питання реконструкції стадіону «Авангард», побудови полів і майданчиків для занять футболом, фінансової підтримки народного клубу «Верес», створення нових футбольних класів і секцій, співпраці з аматорськими командами, підвищення кваліфікації тренерів і ще багато інших нагальних питань. Напрацювання наших двох федерацій — міської й обласної — ми вже готові передати членам створеної комісії.

Також Олексій Хахльов, відповідаючи на запитання депутатів, запевнив, що рівненський «Верес» повернеться у Рівне, коли у місті буде збудований стадіон.

— Перереєстрація пов’язана з атестацією за системою УЄФА. Сподіваюся, вже в наступному сезоні братимемо участь у єврокубках, і маю надію, що із цих змагань, можливо, навіть у форматі Ліги чемпіонів, ми повернемося на стадіон у Рівному, — сказав Хахльов.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
08.04.2018 18:28

Юнаки ДЮСШ «Верес» перемогли у турнірі пам`яті героїв Небесної сотні

У Рівному завершився 4-й турнір із футболу пам’яті героїв Небесн...

Підписатися на новини