На «Металісті» відбулася благодійна акція за участю Андрія Шевченка та Юлії Світличної

20 березня Харківська обласна державна адміністрація, Федерація футболу України та благодійний фонд «Розвиток футболу України» зробили чудовий подарунок 50-м дітям – вихованцям дитячо-юнацьких спортивних шкіл Харківської області, спеціальних навчально-виховних комплексів №2 та №7 і харківської школи-інтернату №3.

Перед відкритим тренуванням збірної України на полі харківського стадіону «Металіст» голова ХОДА Юлія Світлична та наставник збірної України Андрій Шевченко вручили дітям футбольні м′ячі та спеціальні подарунки.  

Юлія Світлична запевнила, що держава і, зокрема, Харківська обласна державна адміністрація всіляко підтримуватимуть розвиток спорту як у місті, так і в області.

«Разом із вами я рада вітати в нашому місті, на цьому стадіоні, найбільшу зірку українського футболу — Андрія Шевченка. Я бачу ваші щасливі обличчя й упевнена, що футбол у Харкові живе й буде жити. А ми разом зробимо для його розвитку все можливе», — сказала Юлія Світлична. 

У свою чергу Андрій Шевченко, привітавши дітлахів, схотів дізнатися, за яку збірну і який клуб вони вболівать. На перше питання відповідь була одностайна — це збірна України, а от у другому вподобання дітей розділилися. Приблизно половина виявилася прихильниками донецького «Шахтаря», а друга половина — київського «Динамо». 

Наставник нашої національної команди тепло посміхнувся й побажав дітям великих успіхів та футбольного майбутнього.

«Щиро вітаю і хочу побачити, як ви досягнете великих успіхів у вашому улюбленому виді спорту. Можливо, хтось із вас одного разу вийде на поле саме цього стадіону, і його зустрінуть піднесені вигуки трибун», — сказав Шевченко. 

Після цього почесні гості благодійної акції вручили подарунки і сфотографувалися разом із дітьми. Крім того, головний тренер збірної України влаштував справжню автограф-сесію, на якій не відмовив у своєму підписі нікому.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
11.09.2024 16:10

Андрій Шевченко: «Ми лише на старті дворічного циклу й оцінюємо роботу збірних комплексно»

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко прокоментував...

24.08.2024 11:00

Привітання президента УАФ Андрія Шевченка з Днем Незалежності України

Президент УАФ Андрій Шевченко привітав усіх українців з Днем Незалежно...

Підписатися на новини