Пауза для Зінченка, новини з лазарету та фінал Маліновського. Що чекає на легіонерів збірної України?

Найближчої суботи футболіст національної збірної України буде боротися у фіналі Кубку Бельгії.

Йдеться, безумовно, про Руслана Маліновського, що разом зі своїм «Генком» зіграє у вирішальному поєдинку за почесний трофей із «Кортрейком», в якому на провідних ролях перебуває український універсал Євген Макаренко.

Троє — поза грою

З-поміж інших легіонерів, яких головний тренер збірної України Андрій Шевченко викликав на березневий збір команди, точно у вихідні не зіграють Роман Яремчук, Андрій Ярмоленко та Олександр Зінченко.

Перший та другий продовжують оговтуватися після травм. Яремчук заліковує пошкоджену задню поверхню стегна й планує повернутися до гри вже за два тижні. Ярмоленко вже перейшов до бігової роботи, але до повноцінних тренувань у загальний групі своєї «Боруссії» ще не приступив. І саме тому Андрій Шевченко вирішив не залучати футболіста до підготовки у складі збірної до матчів із Саудівською Аравією та Японією.

Щодо Олександра Зінченка, то він разом із «Манчестер Сіті» лише сьогодні планує повернутися до Англії з Дубая, де команда проводила короткостроковий збір. Черговий суперник «МС» у Прем’єр-лізі, «Брайтон», у суботу грає у чвертьфіналі Кубку Англії, поєдинок чемпіонату перенесли, а тому підопічні Гвардіоли, які вже припинили боротьбу в Кубку, у вихідні будуть відпочивати.

Усі на виїзд!

У суботу, 17 березня гаряче празьке дербі чекає на захисника збірної України Едуарда Соболя. У рамках 21-го туру чемпіонату Чехії його «Славія», яка посідає другу сходинку в турнірній таблиці, гратиме в гостях зі «Спартою».

Цього ж дня, але в чемпіонаті Німеччини, «Шальке» нашого Євгена Коноплянки, що в турнірі бундесліги розташувався одразу ж за лідером, «Баварією», на виїзді зустрінеться з «Вольфсбургом».

Нарешті, в неділю, 18 березня в турецькій Суперлізі «Кайсеріспор» Артема Кравця відправиться в гості до одного з аутсайдерів змагань — «Коньяспору». Зараз команда з Кайсері посідає п’яту сходинку в турнірній таблиці.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.09.2022 15:05

Гравці збірної України Волинець та Піхальонок поділилися враженнями від підготовки до матчів Ліги націй

Гравці збірної України Євген Волинець та Олександр Піхальонок розповіл...

04.05.2022 18:14

Гравці збірної України поділилися враженнями від роботи в перші дні тренувального збору в Словенії

Гравці збірної України прокоментували роботу на початку навчально-трен...

16.05.2021 14:05

Попов і Трубін поділилися експрес-враженнями від першого дня роботи збірної України в Харкові

Гравці збірної України Денис Попов та Анатолій Трубін прокоментували п...

09.11.2020 15:02

У складі збірної Польщі напередодні товариського матчу з командою України відбулися зміни

Одразу три гравці збірної Польщі не допоможуть своїй команді в то...

Підписатися на новини