«Дніпро-1»: до зустрічі з «Динамо» півфіналіст Кубку України підійде у всеозброєнні

У заключних спарингах дніпряни не пропустили жодного м'яча й завершили збір у Туреччині на мажорній ноті.

«Дніпро-1» — єдина вітчизняна друголігова команда, яка готувалася до нових випробувань за кордоном, у Туреччині. І, на думку керівництва футбольного клубу, це повинно допомогти підопічним Дмитра Михайленка у всеозброєнні зустріти півфінальний кубковий іспит з іменитим київським «Динамо». Тим більше, що на боці дніпрян буде фактор свого поля, адже, згідно з регламентом, команда, що представляє нижчий дивізіон, виступає в ролі господаря.

А в заключних спарингах у Туреччині «Дніпро-1» спочатку розійшовся миром із першоліговим «Колосом» із Ковалівки — 0:0. Гра проходила на зустрічних курсах, ніхто не хотів поступатися, але суперники розчарували реалізацією гольових моментів. Згодом підопічні Дмитра Михайленка зуміли реабілітуватися в останньому поєдинку — із «Фреденеборгом» із Данії. Рахунок відкрив Киреєв, який уже відновився після серйозної травми, а наприкінці другого тайму Литвиненко після двоходівки із Супрягою ще раз змусив капітулювати воротаря суперників. 2:0. Саме Литвиненко й Супряга були серед найактивніших у цьому матчі.

Дніпряни повернулися додому 9 березня й заключний етап підготовки проведуть в Україні. Другу частину сезону вони розпочнуть 31 березня домашнім протистоянням із запорізьким «Металургом», а найближчими днями збираються зіграти ще три спаринги з аматорськими командами області. За достовірною інформацією, поповнювати свої лави новачками дніпряни вже не планують.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.08.2023 21:36

Ліга конференцій. «Дніпро-1» у меншості зіграв унічию зі «Спартаком» у Трнаві

«Дніпро-1» продовжив свій шлях у єврокубках, зігравши у сл...

17.08.2023 22:59

Ліга Європи. «Дніпро-1» вибув до Ліги конференцій, а «Зоря» зіграє зі «Славією»

У матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи «...

Підписатися на новини