Жіноча збірна України виборола бронзові нагороди Turkish Women’s Cup 2018

Національна жіноча збірна України провела свій заключний матч на турнірі Turkish Women’s Cup 2018. У поєдинку за третє місце синьо-жовті в серії післяматчевих пенальті здолали команду Польщі.

Обидві команди продемонстрували безкомпромісну боротьбу на кожній ділянці поля, м’яч майже не затримувався в центральній зоні. У першій половині гри у складі українок активністю відзначалася Ольга Овдійчук, яка мала кілька напівмоментів, проте українкам так і не вдалося відкрити рахунок. 

У другому таймі глядачі також не дочекалися забитих м’ячів, хоча моменти були: не щастило цього дня Овдійчук, схибила Хіміч. Натомість після удару головою нападника збірної Польщі майже «мертвий» м’яч витягнула Самсон. Не обійшлося в такому напруженому поєдинку і без вилучення суперниці за дві хвилини до закінчення основного часу. Але для того, аби матеріалізувати чисельну перевагу, українкам не вистачило часу. Тому володаря третього місця довелося визначати в серії післяматчевих пенальті. 

Надійна гра нашого голкіпера Катерини Самсон, яка парирувала два удари, подарувала команді перемогу в лотереї з рахунком 3:1. Таким чином, збірна України здобула бронзові нагороди турніру і взяла реванш у польок за домашню поразку в товариському матчі у 2017 році. 

Відзначимо, що голкіпер жіночої збірної України Катерина Самсон була визнана організаторами "Найкращим воротарем" турніру. 

Turkish Women’s Cup 2018. Матч за 3-є місце

Україна — Польща — 0:0 (по пен. — 3:1) 

Україна (стартовий склад): Самсон, Кравець, Василюк, Іванишин, Шматко, Хаванська (Панцулая, 74), Апанащенко, Хіміч (Кочнєва, 84), Андрухів (Шевчук, 46), Овдійчук (Вороніна, 74), Козиренко (Калініна, 46).

 

 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
05.09.2018 19:09

Володимир Рева: «У матчі з Угорщиною були різні за емоційною складовою тайми»

Головний тренер національної жіночої збірної України Володимир Рева пр...

03.09.2018 23:42

Володимир Рева: «Гра з Угорщиною буде поєдинком тактик та характерів»

Головний тренер національної жіночої збірної України Володимир Рева ро...

30.08.2018 00:55

Володимир Рева: «У грі зі Швецією буде надважливо витримати тиск у перші 20 хвилин»

Після відкритого тренування, яке у середу ввечері національна жіноча з...

17.08.2018 19:24

Володимир Рева викликав 20 футболісток на вирішальні матчі відбору ЧС-2019

Наставник національної жіночої збірної команди України Володимир Рева...

Підписатися на новини