Як український нападник Роман Яремчук продовжує підкорювати Бельгію!

Так інколи буває – не знайшовши себе в одній команді, футболіст змінює умови й починає прогресувати. Саме це, судячи з останніх результатів, трапилося з Романом Яремчуком.

У цьому сезоні український нападник бельгійського «Генту» демонструє чудову результативність. Провівши у складі своєї команди 22 матчі, форвард забив сім м’ячів і віддав дві результативні передачі. І все це – за 1 287 ігрових хвилин. Як для новачка в’язкого й силового чемпіонату Бельгії – дуже непоганий результат.

Перші проби в Бельгії

Утім, спочатку тренерський штаб «Генту» випробовував форварда, так би мовити, у бойових умовах. Спершу Роман виходив виключно на заміни. Потім провів повний матч проти «Зюльте-Варегема», який його команда програла. Потім були шість поспіль виходів у стартовому складі, перша гольова передача у грі з «Ейпеном» та дебютний гол у ворота «Стандарда» нашого Валерія Лучкевича, який виявився переможним.

Ударний 2018-й!

Варто відзначити, що у 2018 році «Гент» провів у чемпіонаті Бельгії шість матчів – і в кожному Роман виходив у стартовому складі. Більше того, лише в одному з них наставник Ів Вандерхаге зняв українця з гри до фінального свистка. Ще б пак! У цих зустрічах наш форвард відзначився чотирма забитими м’ячами!

У Києві не склалося…

До «Генту» Яремчук, який народився у Львові 27 листопада 1997 року, прибув улітку минулого року, так і не зумівши закріпитися в першій команді київського «Динамо». За рік до цього столичний клуб позичав Романа «Олександрії». Здавалося б, шість місяців оренди, де в 17-ти матчах футболіст забив шість м'ячів і віддав дві результативні передачі, мали перезавантажити його кар’єру. Але повернення до «Динамо» виявилося невдалим.  

Навесні 2017-го Яремчук взяв участь в 11-ти зустрічах у складі киян, не зробив у них жодної результативної дії й, як вже згадувалося, влітку того ж року відправився підкорювати бельгійський чемпіонат.

Варто зазначити, що потужний форвард (зріст — 191 см, вага — 78 кг) має за плечима виступи на рівні всіх збірних України, починаючи з команди U-17. Але до головної команди країни Роман Яремчук ще не викликався.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
03.10.2019 23:49

Ліга Європи. «Олександрія» здобула перше очко у групі, зігравши внічию з «Гентом»

У поєдинку другого туру групового етапу Ліги Європи «Олександрія...

30.04.2018 01:28

Роман Яремчук не реалізував пенальті, і «Гент» зазнав поразки

У матчі шостого туру чемпіонської частини бельгійської першості &laquo...

25.02.2018 12:01

Роман Яремчук забиває в бельгійському «Генті» у третьому матчі поспіль!

Цього разу влучний удар українського нападника приніс «Генту&raq...

18.02.2018 20:11

Український нападник «Генту» Роман Яремчук у цьому році забив уже чотири м'ячі!

Український форвард Роман Яремчук демонструє в чемпіонаті Бельгії...

Підписатися на новини