Знаковий матч для гравців збірної України Бойка та Ротаня

Гравці національної збірної України Денис Бойко та Руслан Ротань уперше за тривалий проміжок часу приміряли біло-сині футболки.

У рамках 20-го туру української Прем'єр-ліги «Динамо» з рахунком 1:0 переграло «Олімпік». У цьому поєдинку взяли участь і зимові новачки столичного клубу — Денис Бойко та Руслан Ротань.

Голкіпер збірної України відстояв 90 хвилин та зберіг свої ворота «сухими». Бойко зіграв за «Динамо» у чемпіонаті вперше за чотири з половиною роки. Протягом цього періоду Денис виступав за «Дніпро», з яким дістався фіналу Ліги Європи, «Бешикташ» та «Малагу».

У зустрічі з «Олімпіком» вихованець «Динамо» вийшов у футболці киян удруге після повернення до клубу. У четвер Бойко відстояв повний матч у рамках 1/16 фіналу Ліги Європи проти АЕКу. Саме в афінському поєдинку голкіпер перервав 14-місячну серію без ігрової практики.

Після перерви у 10 років

36-річний Руслан Ротань також провів повний поєдинок з «Олімпіком» (у другому таймі заробив жовту картку). Півзахисник вийшов на поле у складі «Динамо» вперше з 2007-го, тобто після перерви у 10 років. Майже весь цей час Руслан захищав кольори «Дніпра», а останні півроку провів у чеській «Славії». Нагадаємо, що разом із динамівцями Ротань свого часу по два рази вигравав Кубок і Суперкубок України, здобував золоті та срібні медалі чемпіонату.

У складі національної збірної Бойко провів п'ять матчів, останній з яких — у листопаді 2016 року. Ротань виходив на поле в синьо-жовтій футболці 98 разів і забив вісім м'ячів. В останньому поєдинку головної команди країни, проти Словаччини, саме він був капітаном.

Показники Дениса Бойка та Руслана Ротаня в усіх збірних країни

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.03.2020 19:12

Кадри збірної України в циклі Євро-2020: Денис Бойко

У відборі до Євро-2020 воротар київського «Динамо» Денис Б...

26.05.2019 22:35

Олександр Хацкевич: «Денис Бойко повністю вилетів на три тижні…»

Головний тренер київського «Динамо» повідомив неприємну дл...

03.01.2019 13:02

Сейв воротаря збірної України ввійшов до числа кращих у груповому раунді Ліги Європи-2018/2019

Офіційна сторінка Ліги Європи УЄФА в Twitter оприлюднила добірку кращи...

29.06.2018 18:33

Голкіпер збірної України Денис Бойко уклав із «Динамо» довгостроковий контракт

Як повідомив офіційний сайт київського «Динамо», голкіпер...

Підписатися на новини