Травми, віруси та дискваліфікація вивели з гри українських збірників у Європі

Доволі неприємна ситуація склалася цими вихідними для гравців збірної України, які виступають у закордонних клубах.

Низка ушкоджень, хвороб та дискваліфікація завадили одразу шести футболістам національної команди зіграти у складах своїх західних клубів.

Відновлення Ярмоленка

Щодо травми півзахисника дортмундської «Боруссії» Андрія Ярмоленка нової інформації не було. Терміни його одужання досі офіційно не оголошувалися. Усім доводиться банально чекати.

Віруси Коноплянки й Соболя

Вилетів на весь тиждень із тренувального процесу колега Ярмоленка за амплуа, гравець «Шальке» Євген Коноплянка. Причина — вірусна інфекція. Як наслідок, українець не потрапив до заявки свого клубу на суботній домашній матч із «Хоффенхаймом» (2:1).

Едуард Соболь. Фото slavia.cz

З аналогічної причини пропустив гру своєї «Славії» в першому після зимової перерви турі чемпіонату Чехії захисник Едуард Соболь. Без українця у складі празька команда поступилася на виїзді одному з аутсайдерів турніру «Височині» (0:1).

Нога Зозулі та палець Коваля

Пошкодження ноги турбує нападника «Альбасете» Романа Зозулю. Офіційний сайт іспанського клубу повідомив, що саме через цю травму, якої українець зазнав ще в матчі минулого туру з «Хімнастіком», він пропустив суботню виїзну зустріч з «Ов’єдо» (0:0).

Максим Коваль. Фото rcdeportivo.es

Додамо до цього списку воротаря «Депортиво» Максима Коваля, який на одному із тренувань зламав палець (у двох місцях) на руці. І хоча українець тренувався після цього з партнерами, до заявки на програну «Алавесу» виїзну гру (0:1) він не потрапив.

Перебір карток Шахова

Згадаємо в цьому контексті й про Євгена Шахова, який пропустив суботній виїзний поєдинок свого ПАОКу в чемпіонаті Греції проти «Ламії» через дискваліфікацію (перебір жовтих карток). Партнери впоралися і без півзахисника збірної України, здолавши суперника з рахунком 2:0.

Показники Андрія Ярмоленка, Євгена Коноплянки, Едуарда Соболя, Романа Зозулі, Максима Коваля та Євгена Шахова в усіх збірних України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.04.2019 22:51

Друга гольова передача Едуарда Соболя, третя червона картка Романа Зозулі

У рамках 30-го туру чемпіонату Чехії «Яблонець» захисника...

17.02.2018 21:32

Роман Зозуля поки що не зміг оговтатися від травми ноги

Як повідомив офіційний сайт іспанського клубу «Альбасете»,...

11.02.2018 17:00

Роману Зозулі не дали зіграти за «Альбасете» навіть години

Український нападник «Альбасете» знову не забив, а його ко...

04.02.2018 16:55

Роман Зозуля віддав в Іспанії вирішальний пас!

У сьогоднішньому матчі 25-го туру іспанської Сегунди «Альбасете&...

Підписатися на новини