Cуперники збірної України в Лізі чемпіонів та Лізі Європи: стежимо за чехами, словаками та японцями

У складі європейських клубів, які виступають у плей-офф Ліги чемпіонів та Ліги Європи, є чимало гравців зі збірних Японії,  Словаччини та Чехії, що будуть суперниками національної команди України в березневому спарингу та матчах Ліги націй.

У 2018 році національна збірна України гарантовано зустрінеться з трьома суперниками. 27 березня синьо-жовті проведуть товариський матч із Японією, а восени зіграють із Чехією та Словаччиною в рамках Ліги націй.

Гравці цих збірних продовжують боротися за перемогу в єврокубках. У Лізі чемпіонів виступають троє чеських футболістів. Кольори суперника «Шахтаря», «Роми», захищає нападник Патрік Шик, а за «Базель» грають воротар Томаш Вацлік та захисник Марек Сухий.

Значно більше майбутніх опонентів українців змагається в рамках Ліги Європи. У складі «Вікторії», яка залишається єдиною чеською командою в єврокубках, виступає багато гравців, що викликаються до збірної Чехії: голкіпер Алеш Грушка, захисники Роман Губник, Лукаш Гейда, Радим Ржезник, Давид Лімберський, півзахисники Томаш Горжава, Ян Копіц, Мілан Петржела, Вацлав Піларж, Ян Коваржик, Даніел Коларж та нападник Міхал Крменчик. Окрім того, кольори «Вікторії» захищають три словаки — воротар збірної Матуш Козачик, хавбек Патрік Грошовський та форвард Марек Бакош.

Троє потенційних суперників збірної України виступають у «Копенгагені». Це словаки Деніс Вавро та Ян Грегуш, а також чех Міхаель Люфтнер. Лідер збірної Словаччини Марек Гамшик — основний гравець «Наполі», а чеська легенда Петр Чех захищає ворота «Арсеналу». Щоправда, колишній голкіпер «Челсі» вже завершив виступи за свою збірну.

Також у Лізі Європи продовжують боротьбу троє японців. Головною зіркою «Самураїв» є півзахисник дортмундської «Боруссії» Сіндзі Каґава. «Зальцбург» представляє нападник Такумі Мінаміно, а «Марсель» — крайній бек Хірокі Сакаї.

Усі пари 1/8 фіналу Ліги чемпіонів та 1/16 фіналу Ліги Європи

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.11.2018 18:20

Інформація для вболівальників щодо квитків на матч Ліги націй Словаччина — Україна

Інформація, де і коли можна обміняти сертифікати на квитки або придбат...

16.11.2018 00:25

Наставник збірної Словаччини Павел Гапал: «Будуть деякі сюрпризи, але до завтрашнього дня я залишу їх при собі»

Головний тренер збірної Словаччини Павел Гапал провів прес-конференцію...

06.11.2018 17:30

Павел Гапал: «У Трнаві та Празі вирішиться доля Словаччини в Лізі націй»

Головний тренер збірної Словаччини Павел Гапал на прес-конференції&nbs...

Підписатися на новини