Всеукраїнське об'єднання тренерів нагородило найкращих у 2017 році

У конференц-залі готелю «Русь» відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів щорічної премії об'єднання за спортивні досягнення у професіональних лігах у 2017 році.

На прем’єрну церемонію завітали перші віце-президенти Федерації футболу України Вадим Костюченко і Олександр Бандурко, а також технічний директор ФФУ Олег Протасов. У своєму вітальному слові Вадим Костюченко передав присутнім привітання від президента ФФУ Андрія Павелка та подякував тренерам за плідну співпрацю.

Президент Всеукраїнського об'єднання тренерів з футболу Микола Павлов відзначив, що організація несе об'єднавчу місію й згуртовує всіх навколо гри мільйонів. За його словами, мета процесу оцінювання роботи вітчизняних наставників — не критикувати чи акцентувати увагу на недоліках, а відзначати найкраще, показувати позитивний приклад, знаходити самородків вітчизняного тренерського цеху не лише на найвищому рівні, а й у нижчих лігах, яким зазвичай приділяють менше уваги. «Нам приємно, що, хоча об'єднання існує не так давно, ми вже маємо міцну команду. Ми вдячні за співпрацю ФФУ, УПЛ, ПФЛ та нашим колегам із профспілки «Футбол України». Раді співпрацювати з усіма, хто цінує роботу вітчизняного тренерського цеху», — зазначив Павлов.

Відзнаку «Найкращий тренер України 2017 року в другій лізі» головний тренер «Енергії» (Нова Каховка) Олег Федорчук отримав із рук Павла Яковенка. Нагороду «Найкращий тренер України 2017 року в першій лізі» головному тренеру «Десни» (Чернігів) Олександру Рябоконю вручав технічний директор ФФУ Олег Протасов. А приз найкращому тренеру Прем'єр-ліги 2017 року, головному тренеру «Олімпіка» (Донецьк) Роману Санжару вручив Леонід Буряк. На церемонії також виступили виконавчий директор Прем'єр-ліги Євген Дикий, президент Професіональної футбольної ліги Сергій Макаров, голова Всеукраїнської профспілки «Футбол України» Ігор Гатауллін.

Найкращі тренери 2017 року у своїх промовах відзначали досягнення об'єднання та підкреслили, що свої заслуги та здобутки вони розділяють зі своїми колегами та колективами, які також гідні високого визнання.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
02.06.2019 22:38

До Дня захисту дітей УАФ провела «Фестиваль футболу BLOKHIN CUP-2019»

Сьогодні, 2 червня на полях НТК ім. В. Баннікова з ініціативи президен...

15.05.2019 17:07

Напередодні фіналу Кубку України в Запоріжжі відбулося нагородження учасників футбольного фестивалю

Запоріжжя живе футболом. Напередодні фінального поєдинку Кубку Ук...

13.05.2019 21:20

Іспити для кандидатів на отримання свідоцтва постійного посередника відбудуться 21 червня

8 травня відбулося засідання комітету з питань статусу та трансфе...

10.04.2019 16:25

До уваги ЗМІ! 13 квітня відбудуться матчі першого розіграшу BELANOV CUP

У суботу, 13 квітня стартує спільний проект Федерації футболу Укр...

Підписатися на новини