Андрій Шевченко планує поїздку до Лозанни на жеребкування Ліги націй

Після 15 січня головний тренер синьо-жовтих Андрій Шевченко планує провести в Києві робочу зустріч зі своїми асистентами й узгодити з ними план найближчих заходів штабу національної команди.

У першу чергу, потрібно організувати присутність тренерів збірної на зимових зборах клубів вітчизняної Прем’єр-ліги з метою перегляду кандидатів до головної команди країни. Планується, що сам Шевченко або хтось із його помічників побуває на зборах «Динамо» в Іспанії та «Шахтаря» — в Об’єднаних Арабських Еміратах. Звісно, не залишиться поза увагою й Туреччина, де взимку буде готуватися до поновлення сезону чимало українських колективів. Окрім того, серед асистентів Шевченка буде визначений відповідальний за перегляд кандидатів, які виступають у зарубіжних клубах.

Перший збір національної команди відбудеться у середині березня, а у другій половині місяця плануються два спаринги в Європі. 

Але ще до цих поєдинків стануть відомі суперники збірної України у груповому турнірі Ліги націй. Нагадаємо, жеребкування відбудеться 24 січня в лозаннському центрі Swiss Tech Convention, і на ньому буде присутній Андрій Шевченко.

 

Підписатися на новини