У Будинку футболу презентували волонтерську програму фіналів ЛЧ-2018

Триває активний набір волонтерів на жіночий та чоловічий фінали Ліги чемпіонів УЄФА, які відбудуться в Києві 24-го та 26 травня 2018 року відповідно.

19 грудня у Будинку футболу презентували волонтерську програму фіналів найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу. Подробиці про терміни, основні критерії та етапи відбору розповіла координатор програми Оксана Лесик.

Фото Оксани Васильєвої

Зокрема, потенційний волонтер має бути повнолітнім та володіти англійською мовою на розмовному рівні (знання додаткових іноземних мов вітається). Людина повинна бути комунікабельною та вміти працювати в команді. Досвід волонтерства, стресостійкість та висока мотивація — додаткові критерії відбору.

Для допомоги у проведенні фіналів Ліги чемпіонів УЄФА необхідно 550 волонтерів, які відповідатимуть за 19 напрямків.

Подання заявки на участь займе лише 10 хвилин і можливе через офіційний сайт волонтерської програми — volunteer2018.ffu.ua. Анкети приймаються до кінця січня, тому радимо поспішати, аби стати одним з обраних. Уже отримано сотні заявок, які одразу опрацьовуються та серед яких обираються найкращі.

Далі з кандидатами проведуть співбесіди волонтери-рекрутери (січень-лютий 2018 року). Наступний етап — формування команди за результатами відбору (березень-квітень). У квітні для волонтерів проведуть тренінги відповідно до позицій на фіналах. За тиждень до початку вирішальних матчів, у середині травня, розпочнеться найцікавіше — старт волонтерської роботи.

Важливо нагадати, що волонтери здобудуть безцінний досвід, багато нових знайомств та можливість зустрітися зі своїми кумирами, тому ми запрошуємо вас приєднатися до цієї захоплюючої подорожі разом!

Детальніше про програму можна дізнатися тут.

 

Підписатися на новини