У Деснянському районі Києва фінішував третій Чемпіонат з дворового футболу

Сьогодні, 12 листопада, завершився вже третій за ліком Чемпіонат з дворового футболу «Троєщина COURTYARD CUP». У змаганнях, які відбулися за підтримки Федерації футболу України, взяли участь юні футболісті, віком від 10 до 18 років, у тому числі діти учасників АТО, діти-переселенці, та діти, які опинилися в складних життєвих обставинах – усього 190 гравців. 

Ігри чемпіонату відбувалися з 8 жовтня по 12 листопада, щонеділі, на стадіоні школи №248. Участь в змаганнях взяли 19 команд, що були розділені на 3 вікові групи: молодший дивізіон (2005-2007 р.н.), середній дивізіон (2003-2004 р.н.) та старший дивізіон (1999-2002 р.н.).

У молодшому дивізіоні перемогу святкувала команда DIAMOND’S (ФК «Алмаз»), яка отримала золоті медалі за І місце, як клубна команда. Серед дворових команд І місце зайняла команда ПСТ-4М, гравці якої також здобули перемогу у індивідуальних номінаціях. Кращим гравцем став Кирил Рагулін, а бомбардиром – Єгор Пучкин, що забив 15 голів у 6 матчах.

ІІ місце зайняла команда «Лісові Вовки», а їх голкіпер Віталій Аксьонов став кращим воротарем змагань. ІІІ місце за командою школи №248 – «Супертім».

У середньому дивізіоні перемогу здобула команда ПСТ-4, яка, таким чином, повернула собі чемпіонський титул. У цікавому та напруженому матчі цей колектив здолав команду-відкриття турніру – «Непереможних» із Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей №1 з рахунком 5:3. У матчі за 3-тє місце реванш за поразку в груповому раунді взяли Young Boys, які вирвали перемогу у «Молнії» – 2:0.

В індивідуальних номінаціях перемогли: кращий воротар - Ібрагім Бальде («Непереможні»), кращий бомбардир – Даніїл Руденко (ПСТ-4, 9 голів у 5 матчах), кращий гравець – Максим Петя (ПСТ-4).

Старший дивізіон був багатим на яскраві матчі як у групі, так і у півфіналі. Фінальні ж поєдинки стали окрасою всього турніру. У чемпіонському матчі команда «Інтер» захистила свій титул, здолавши 6:3 хлопців із Лісового масиву, команду «White Boys», що вперше зіграла на «Троєщина COURTYARD CUP».

У «бронзовій» грі сильнішим виявився «Лісовий Синдикат» - 6:2 проти команди «GUCCI». Індивідуальні нагороди отримали: кращий воротар – Влад Куліш («White Boys»), кращий бомбардир – Євген Немчанінов («Інтер»), кращий гравець – Олексій Якубов («Лісовий Синдикат»).

Загалом у 42 іграх турніру було забито 221 гол. Найрезультативнішою за підсумками змагань стала команда ПСТ-4М, в активі якої 39 голів у 6 поєдинках (в середньому – 7,2 за гру). Учасники змагань отримали від ФФУ подарунки - новенькі м’ячі.   

Підписатися на новини