Новий готель – давня дружня атмосфера

Сьогодні гравці національної команди України зібралися на свій заключний у 2017 році збір. Вперше резиденцією «синьо-жовтих» став столичний готель «Alfavito». Цей затишний чотиризірковий комплекс розташований за 2-3 хвилини їзди від стадіону імені Віктора Баннікова, на якому збірна буде проводити свої тренування до від’їзду до Львова.

Радість від зустрічі з давніми партнерами, з якими не бачилися вже місяць, традиційно наповнює атмосферу у таборі збірної теплотою і комфортом, незалежно від місця проведення збору. В цьому сенсі новий для «синьо-жовтих» готель не став виключенням із правил. На перший після заїзду обід приїхали навіть ті гравці, котрі через ушкодження не зможуть взяти участь у нинішньому НТЗ. Артем Кравець прибув з фіксатором на нозі, інші гравці, котрі потребують лікування, візуальних ознак травм не мали, однак їхні імена оголосить на своїй прес-конференції сам Андрій Шевченко.

Цього разу у таборі національної команди чимало новачків. Помітно, що хлопці обережно і з зацікавленням приглядаються до традицій та правил у головній команді. Однак боятися дебютантам нічого – «дідівщини» у збірній немає, але пісню новачка потрібно буде заспівати. Та головне – довести своє професійне вміння, починаючи з першого тренування, яке розпочнеться сьогодні о 18:00.

Підписатися на новини