20 жовтня відбудеться футбольний турнір «Кубок Захисника-2017»

20 жовтня о 14:00 з нагоди відзначення Дня Захисника України на штучних полях НТК ім. Віктора Баннікова відбудеться другий футбольний турнір «Кубок Захисника».

У благодійному турнірі, який проходитиме за ініціативи Федерації футболу України, Інформаційного агентства «Центр новин» та Благодійного фонду «Розвиток футболу України» візьмуть участь шість команд. На штучних майданчиках ФФУ зійдуться ветерани СК «Дніпро -1», Збірна народних депутатів, команди Повітряних Сил ЗСУ, Національного університету оборони, ФК «Президентський полк» та Збірна журналістів України.

Акредитація для ЗМІ за телефонами: 093-129-71-40, 097-476-74-44 або [email protected].

Кубок Захисника – щорічний благодійний турнір, який об’єднав між собою військових, учасників АТО, політиків та журналістів для допомоги дітям-переселенцям зі сходу України.

22 жовтня 2016 року на столичному стадіоні «Локомотив» у прем’єрному розіграші турніру за кубок змагалися команди Батальйону Кульчицького, журналістів України, Патрульної поліції та Полку «Дніпро-1». У фінальному матчі у серії післяматчевих пенальті Збірна журналістів поступилася Полку «Дніпро-1», який і став чемпіоном дебютного «Кубку Захисника».

24 червня 2017 року відбувся благодійний матч з футболу серед захисників України «Суперкубок Захисника» між тріумфатором «Кубку Захисника – 2016» Полк «Дніпро-1» та переможцем Ліги АТО ФК «Зеніт» із Золотоноші. Цього разу фортуна була на боці команди з Черкащини, яка виявилася сильнішою за підсумками пробитих післяматчевих пенальті.

Підписатися на новини