Україна – Хорватія: слідкуй наживо!

Хочеш дізнатися про найсвіжіші новини зі стану збірної першим? Підписуйсяна сторінки ФФУ у соціальних мережах FacebookTwitterInstagram та на офіційному каналі в YouTube!

01:45. Наш стрім завершено! Дякуємо усім, хто переживав за національну команду в останньому турі відбору ЧС-2018! До нових зустрічей!

01:30. Про що сказав Андрій Шевченко на післяматчевій прес-конференції по завершенню відбіркової гри ЧС-2018 із командою Хорватії, читайте тут!

01:00. Фотозвіт з матчу національних збірних команд України та Хорватії

00:30. Збірна України програла команді Хорватії у Києві і втратила шанси кваліфікуватися на ЧС-2018. Як це було...

23:38. Фінальний свисток арбітра, який фіксує поразку національної збірної команди України від команди Хорватії з рахунком 0:2. На жаль, Україна не зіграє на чемпіонаті світу 2018 року.

23:14. Крамаріч відзначається дублем. Українські захисники припустилися позиційної помилки, залишивши у самоті у штрафному майданчику Ракітіча, той в один дотик прострілив на дальню стійку, яку його партнер без проблем замкнув.

23:06. Гол. Крамаріч відгукнувся на навісну передачу Модріча з глибини і ударом головою відкрив рахунок у матчі.

22:49. Розпочався другий тайм!

22:31. Перерва!

22:30. Під завісу тайму хорвати дещо перехопили ініціативу, але нічого небезпечного поблизву воріт Пятова на створили. 

22:25. Знову щастить хорватам! Спочатку Ротань не влучив у ворота, пробиваючи здалеку, а згодом уже з ударом Степаненка впорався Субашич. За моментами і за грою перевага на боці українців.  

22:10. Обмінялися моментами команді. Спочатку Віда невлучно пробив здалеку, а згодом Субашич ледь не закинув м'яч у власні ворота після "пострілу" Ракицького. Пощастило гостям. 

22:00. Відповідь України! Марлос небезпечно пробивав за-за меж карного майданчику паісля неузгоджених дій голкіпера і захисника гостей - кутовий!

21:50. Хорвати розпочали зустріч дуже активно. Вже на першій хвилині Манджукіч небезпечно пробивал здалеку - м'яч, зачепивши когось із гравців "синьо-жовтих" вийшов на кутовий. Роізграш "стандарту" завершився фланговим прострілом, який перервав Караваєв. 

21:45. Матч розпочався!

20:45. Українські та хорватські "збірники" зустрілися один з одним на короткій прогулянці футбольним поле за годину до матчу!

 

20:30. Стартовий склад збірної Хорватії!

23. Даніел Субашич - 2. Шиме Врсалько, 4. Іван Перішич, 5. Матей Мітровіч, 6. Деян Ловрен, 7. Іван Ракітіч, 9. Андрей Крамаріч, 10. Лука Модріч (к), 17. Маріо Манджукіч, 19. Мілан Бадель, 21. Домагой Віда

20:15. Вже відомий стартовий склад збірної України!

12. Андрій Пятов - 3. Євген Хачеріді, 4. Микола Матвієнко, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 9. Олександр Караваєв, 10. Євген Коноплянка, 11. Марлос, 14. Руслан Ротань (к), 19. Денис Гармаш, 20. Ярослав Ракицький

 

20:00. Вигравай м’яч з автографами гравців національної збірної команди України! Подробиці - тут!

19:30. Україна 5 разів забивала у ворота Хорватії у 8 очних зустрічах цих команд! У хорватів цей показник виглядає значно солідніше - 13 результативних ударів. Цікаво, що найкращими бомбардирами в історії українсько-хорватських протистоянь є Андрій Шевченко, головний тренер "синьо-жовтих" (2 голи) та Давор Шукер, президент Хорватського футбольного союзу (3 голи).

19:15. Роздягальня "Олімпійського" вже готова прийняти команду Андрія Шевченка! Чекати залишилося недовго - до початку гри залишилося 2,5 години!

19:00. Підтримати національну збірну в поєдинку проти хорватів прийдуть сотні Героїв АТО. Серед них, зокрема, будуть і бійці легендарної 79-ї окремої десантно-штурмової бригади з Миколаєва! Гідна підтримка для "синьо-жовтих" у сьогоднішній битві за путівку на мундіаль-2018!

18:45. До речі, НСК "Олімпійський", на якому сьогодні і вирішиться подальша доля збірної України у відборі ЧС-2018, учора відсвяткував 6-річчя з моменту відкриття після після останньої реконструкції перед чемпіонатом Європи з футболу в Україні та Польщі 2012 року! Українська збірна може зробити чудовий подарунок для головної арени країни - перемогти збірну Хорватії!

18:30. До речі, для Ісландії сьогоднішній вечір може стати особливим. Команда Хейміра Халльгрімссона може вперше в історії потрапити на світову першість з футболу, а ще Ісландія, у випадку успіху у матчі з Косово, станет першою країною з населенням менше 1 мільйона людей, яка кваліфікувалася на планетарний форум! Сподіваємося, приводи для радощів сьогодні будуть і в українських прихильників футболу!

18:15. Останні приготування "Олімпійського" до матчу! Вже за 45 хвилин головна арена країни відкриє свої ворота для вболівальників!

18:00. Ще не знаєте, як провести вечір понеділка? Гайда усі на НСК "Олімпійський" та до телевізійних екранів! Вся країна сьогодні має дивитися футбольний матч між національними збірними командами...

17:40. Ситуація з командами, що посіли другі місця у своїх кваліфікаційних групах, красномовно вказує на те, що нічия сьогодні не вигідна ані Україні, яка втратить шанси на потрапляння на чемпіонат світу 2018 року, ані Хорватії, яка може залишитися 8-ю за фінальними показниками збірною, що також означатиме кінець кампанії для "шашкових".

17:20. Історія протистоянь збірних України та Хорватії. Це дев'ята зустріч команд, і лише в одному випадку "синьо-жовті" були сильнішими за "картатих" - 11 червня 1995 року на "Республіканському" стадіоні в рамках відбору Євро-1996 (1:0). Некомфортний для нас суперник, проте шляху назад немає! Хлопцям Шевченка потрібна лише перемога!

17:00. Зустрічайте офіційний дайджест ФФУ, присвячений кваліфікаційному матчу ЧС-2018 між національними збірними командами України та Хорватії! Маловідомі факти про лідера та бомбардира "синьо-жовтих" Андрія Ярмоленка, екскурс в історію українсько-хорватського протистояння та ексклюзивні кадри з фотосесії національної та молодіжної команд України! Не прогавте 60 сторінок цікавого футбольного контенту!

16:30. Українські та хорватські футбольні фанати провели товариський матч перед грою нацональних збірних. На штучних полях НТК ім. В. Баннікова команди провели матч у форматі 9х9, 2 тайми по 30 хвилин. Першими до газону пристосувалися гості, тож на перерву українці пішли, програючи 0:1. Проте, у другій половині гри нашим футболістам вдалося не лише відігратися, а й перемогти. Матч завершився з рахунком 2:1!

16:00. Україна - Хорватія! Вирішальний поєдинок!

15:45. Хорватські вболівальники вже побували у гостях у Будинку футболу, зробивши у домівці ФФУ низку світлин! На черзі - матч фанів збірних України та Хорватії!

15:30. Схоже, квитків на всіх не вистачило! Ажіотаж навколо заключного матчу кваліфікації ЧС-2018 Україна - Хорватія колосальний!

15:00. Вирішальний матч для #МиЗбірна!

14:45. Нагадаємо, головним арбітром матчу  Україна - Хорватія призначено 42-річного рефері з Німеччини Фелікса Бриха. Асистенти арбітра – Марк Борш та Штефан Лупп, резервний арбітр – Бастіан Данкерт (усі - Німеччина). Спостерігач арбітражу – Мануель Діас Вега (Іспанія). 

Юрист з Мюнхена працював на матчі за участю національної збірної команди України, в якому «синьо-жовті» у рамках відбору ЧС-2010 у гостях виграли у команди Казахстану з рахунком 3:1.

14:15. Представляємо вашій увазі відео ранкової прогулянки команди Андрія Шевченка!

14:00. Збірна України має хорошу статистику у домашніх матчах кваліфікації ЧС-2018 - 3 перемоги та 1 нічия. Єдина осічка була допущена на початку вересня 2016 року - у дебютному матчі відбору, в якому українці поділили очки з ісландцями. В усіх інших поєдинках наша команда залишила поле на коні, перегравши збірні Косова, Фінляндії та Туреччини.

13:30. Учора ввечері та цілу ніч у Києві дощило, а наразі нарешті виглянуло сонце. На момент початку матчу синоптики прогнозують +8 градусів вище нуля та ясну погоду. Це хороша новина для команд, які хочуть продемонструвати якісну технічну гру!

13:00. Збірна України прогулялася центром міста напередодні матчу відбору ЧС-2018 із командою Хорватії!

12:30. Сьогодні о 21:45 розпочнуться усі матчі заключного туру відбору ЧС-2018 у групі I: Україна - Хорватія, Ісландія - Косово, Фінляндія - Туреччина.

Ісландія вже забезпечила собі місце у топ-двійці команд групи і у разі перемоги вийде до світової першості напряму. Цікаво, що путівка на Мундіаль їм дістанеться навіть у випадку поразки від Косово, але тоді їм потрібна нічия у матчі України та Хорватії. 

Хорватія займе друге місце у випадку перемоги над Україною або нічиєї у Києві, причому "картаті" навіть можуть здійнятися на вершину у групі - якщо ісландці зазнають поразки від Косова. Але все ж хорватам сьогодні потрібна перемога, оскільки нічиєї може не вистачити команді Златко Даліча для виходу до плей-офф. Нагадаємо, команда, що має найменше очок із тих, що посіли другі місця у групах, залишиться за бортом змагань.

Україні потрібно перемагати Хорватію, щоб забезпечити собі місце у плей-офф. Можуть "синьо-жовті" і здійнятися на першу сходинку, але цей варіант можливий лише за невдачі Ісландії у протистоянні з Косовом.

12:15. "Все у наших ногах! Будемо готуватися та викладатися на повну!", - сказав голкіпер збірної України Андрій Пятов напередодні матчу із хорватами.

12:00. За останньою інформацією, усі квитки на матч Україна - Хорватія викуплено! Сьогодні на НСК "Олімпійський" очікується аншлаг, тож національна збірна матиме гідну підтримку у футбольній битві року!

11:30. Перед матчем Україна - Хорватія на НСК "Олімпійський" відбудеться концерт на підтримку команди Андрія Шевченка! З 19:30 на головній арені країни співатимуть: виконавець гімну фан-руху «Вірні збірній» Андрій Лучанко (LUKA), фіналісти проектів «Голос країни» та «Голос. Діти» Віталіна Мусієнко, Іванна Решко, Андрій Бойко, Лєра Лисенко, Таня Олексієнко, Поліна Рижак та Анастасія Багінська, яка представлятиме Україну на Дитячому Євробаченні 2017! Танцювальне свято подарує шоу-балет «ТОП-ДЕНС»!

11:15. 9 жовтня. 21:45. НСК "Олімпійський". Збірна України чекає на твою підтримку у надважкому протистоянні із командою Хорватії!

 

11:00. Заявка хорватської команди на гру!

1. Домінік Ліваковіч, 2. Шиме Врсалько, 3. Антоніо Міліч, 4. Іван Перішич, 5. Матей Мітровіч, 6. Деян Ловрен, 7. Іван Ракітіч, 8. Іван Сантіні, 9. Андрей Крамаріч, 10. Лука Модріч, 12. Ловре Калініч, 13. Зоран Ніжич, 14. Дує Чоп, 15. Марко Рог, 16. Дує Чалета-Цар, 17. Маріо Манджукіч, 18. Філіп Брадаріч, 19. Мілан Бадель, 20. Маріо Пашаліч, 21. Домагой Віда, 22. Йосіп Піваріч, 23. Даніел Субашич

10:45. Заявка збірної України на гру!

1. Андрій Лунін, 2. Едуард Соболь, 3. Євген Хачеріді, 4. Микола Матвієнко, 5. Олександр Кучер, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 9. Олександр Караваєв, 10. Євген Коноплянка, 11. Марлос, 12. Андрій Пятов, 13. Володимир Шепелєв, 14. Руслан Ротань, 15. Віталій Буяльський, 16. Сергій Сидорчук, 17. Олександр Зінченко, 18. Артем Бєсєдін, 19. Денис Гармаш, 20. Ярослав Ракицький, 21. Ігор Пердута, 22. Віктор Коваленко, 23. Максим Коваль

10:30. Збірна України зіграє у жовтій формі, а команда Хорватії - у картатій!

10:15. Також важлива інформація для водіїв: у зв’язку з проведенням сьогоднішнього футбольного поєдинку, буде заборонено рух транспорту в центрі Києва! Із детальними змінами до руху транспортних засобів центральними вулицями столиці України можна ознайомитися тут!

10:00. На відбірковий кваліфікаційного раунду ЧС-2018 між національними збірними командами України та Хорватії будуть підвищені заходи безпеки. НСК «Олімпійський» та Федерація футболу України переконливо просять вболівальників прийти на арену заздалегідь з метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій та забезпечення безпеки гостей при проході на територію стадіону!

09:45. На матчі Україна – Хорватія вперше в історії ігор збірної України на трибунах стадіону «НСК Олімпійський» буде організовано дитячий фан-сектор. Понад 400 дітей вболіватимуть за національну збірну в останньому поєдинку групового етапу відбіркового циклу ЧС-2018.

09:30. Учора на "Олімпійському" пройшли передматчеві активності збірної України. Головний тренер національної команди Андрій Шевченко поспілкувався із журналістами на прес-конференції: тренер не приховував розчарування з приводу того, що лише одна збірна з пари України-Хорватія зможе поборотися за путівку на ЧС-2018 та зазначив, що для його підопічних це практично фінальна гра. Після цього "синьо-жовті" під акомпанемент дощу провели передматчеве тренування.

09:00 Розпочинається заключний 10-й ігровий день відбору чемпіонату світу 2018 року для групи I, в рамках якого національна збірна команда України зіграє домашній матч на НСК "Олімпійський" у Києві. Це вирішальна гра для команди Андрія Шевченка, в якій "синьо-жовтих" потрібно лише перемагати непоступливих суперників, щоб сподіватися на вихід до фінальної частини змагань.

Підписатися на новини