Косово - Україна: слідкуй наживо!

Хочеш дізнатися про найсвіжіші новини зі стану збірної першим? Підписуйсяна сторінки ФФУ у соціальних мережах Facebook, TwitterInstagram та на офіційному каналі в YouTube!

23:10. Схоже, Андрій Шевченко залишився задоволений дебютом у команді українського бразильця донецького "Шахтаря" Марлоса!

23:00. Як Україна обіграла Косово у кваліфікаційній грі відбору ЧС-2018 у Шкодері. Читайте звіт про матч на офіційному сайті ФФУ!

22:36. Фінальний свисток! Україна виграла у Косово у Шкодері з рахунком 2:0! 

22:33. Фінляндія зрівняла рахунок у матчі з Хорватією! Це якась фантастика!

22:30. ГОЛ! АНДРІЙ ЯРМОЛЕНКО з кількох метрів вгатив м'яч у сітку воріт після подачі Караваєва з правого флангу та скидки головою від Гармаша!

22:26. Фламур Кастраті змінив Бесара Мусоллі у складі команди-господарів!

22:24. Майже перестало дощити у Шкодері. Тому є високі шанси, що цей матч врешті буде завершено сьогодні! До речі, грати командам залишилося близько десяти хвилин, зважаючи на компенсований час!

22:14. Коноплянка завдав дального удару зі штрафного з 28-ми метрів! Воротар відбив м'яч кулаками на кутовий!

22:13. Замість Мурічі у косоварів на поле виходить форвард Нухіу!

22:09. Гармаш лише якимось дивом не вразив ворота Косово після навісної передачі Ярмоленка! М'яч просвистів у метрі від поперечини!

22:06. Заміна у складі гостей! Руслана Ротаня змінив Тарас Степаненко!

22:03. ГОЛ! УКРАЇНА забиває! Леарт Пачарада невдало перервав навісну передачу від Матвієнка з лівого флангу і це автогол!

22:02: Фотосвітлини з першої половини зустрічі Косово та України!

22:00. Ярмоленко забиває у ворота Косово після передачі Марлоса, але арбітр фіксує офсайд в Андрія!

21:59. Маріо Манджукіч вразив ворота команди Фінляндії! Хорватія повела у рахунку у домашній грі!

21:56. У складі збірної Косова заміна! Крюезіу отримав пошкодження і не може продовжувати гру, на його місце вийшов Рашані!

21:54. Тим часом, Ісландія забила третій гол у ворота турків! Арнасон просто знищує команду-господарів!

21:50. До речі, у перерві у складі збірної України відбулася заміна! За "синьо-жовтих" дебютував Марлос, який змінив Артема Кравця!

21:48. Розпочався другий тайм матчу відборчу ЧС-2018 між національними збірними командами Косова та України!

21:32. Ярмоленко пробив на силу з правої ноги після скидки Гармаша, але м'яч пішов значно вище воріт! Перерва, друзі!

21:30. Крюезіу отримав жовту карту за фол у центрі поля

21:27. Артем Кравець отримав попередження від арбітра за відмашку проти суперника!

21:26. Біркір Б'ярнасон подвоїв перевагу Ісландії у гостьовій грі з турками! Вагома заявка на перемогу!

21:18. Ісландія, тим часом, забила на виїзді Туреччині! На 32-й хвилині відзначився Йоханн Берг Гудмундссон!

21:14. Коноплянка ще раз спробував перевірити пильність воротаря суперників - Уйкані відбив м'яч перед собою, але ніхто із "синьо-жовтих" не зумів зіграти першим на добиванні!

21:12. І знову задощило у Шкодері. Схоже, це ще не кінець історії з погодою! Ще й косовари провели переспективну контратаку лівим флангом, яку завершував Мурічі - повз ближню стійку!

21:07. Коноплянка пробив з дальньої відстані у стійку, а Кравець із забійної позиції не зумів переправити "сферу" у ворота!

21:02. Кравець чудово скинув м'яч під удару Гармашу, але Денис не дотягнувся до цієї передачі таким чином, аби завдати невідпорного удару по воротах! Хоча знаходився Гармаш у кількох метрах до лінії воріт!

20:59. Берсант Целіна здивував наших захисників, на дриблінгу пройшовши кількох гравців, змістившись з лівого флангу у центр і пробивши - Пятов на місці!

20:50. У нашому матчі події поки що не форсуються. Україна намагається за рахунок контролю тримати гру, а Косово шукає свої шанси на контрвипадах. Ну і у цей же час розпочалися паралельні матчі у групі I: Хорватія приймає Фінляндію, а Туреччина - Ісландію!

20:45. Дощ вщух перед самим початком гри! Наш матч розпочинається! Команда Косова розігрує м'яч з центру поля!

20:40. Команди вже на полі! Лунають національні гімни України та Косова!

20:35. Підтримка української збірної за кілька миттєвостей до початку відбіркової гри!

20:30. Дощ не вщухає а зараз ще й посилився. На передматчевій нараді, до речі, було обговорено можливі дії, якщо команди сьогодні не зможуть зіграти або дограти матч через погодні умови. У такому разі, гру буде розпочато або продовжено 7 жовтня о 20:45 за місцевим часом!

20:15. Роздягальня збірної України!

20:00. Команди вийшли на передматчеву розминку! Як і обіцяли синоптики, увечері у Шкодері здійснялася справжня злива! Сподіваємося, стихія не завадить учасникам матчу продемонструвати високоякісну гру!

19:45. Стартові склади команд!

Косово: 1. Уйкані (к) - 3. Мусоллі, 6. Крюезіу, 7. Рашица, 8. Халімі, 9 Целіна, 13. Ррахмані, 15. Войвода, 18. Мурічі, 19. Пачарада, 22. Яшаніца

Україна: 12. Пятов - 3. Хачеріді, 4. Матвієнко, 7. Ярмоленко, 10. Коноплянка, 11. Кравець, 14. Ротань (к), 16. Сидорчук, 17. Караваєв, 19. Гармаш, 20, Ордець

18:30. На стадіоні киплять останні приготування організаторів перед початком сьогоднішнього відбіркового матчу. До речі, за дві години до стартового свистка арену вже відкрито!

18:00. Підтримка у збірної України у сьогоднішньому матчі буде несамовитою! Вболівальники виконують останні приготування перед тим, як рушити на арену "Лоро Борічі" у Шкодері!

17:30. Три години залишається до початку матчу кваліфікації ЧС-2018 Косово - Україна! А вболіватимемо ми сьогодні, звісно, за...

17:00. Ловіть відео ранкової прогулянки національної команди напередодні кваліфікаційного матчу ЧС-2018 із командою Косова!

16:30. Коротка та змістовна статистика минулих п'яти матчів збірних Косова та України!

16:00. А поки Шкодер перебуває у відносному затишші перед прийдешньою футбольною бурею, згадуємо про те, як гравці взяли участь в офіційній фотосесії на початку жовтневого збору!

15:00. Напередодні матчу українська делегація відвідала з благочинною метою сиротинець у Шкодері: тренери збірної та вболівальники, представники фан-руху «Вірні збірні», презентували дітям подарунки, солодощі та різні українські сувеніри!

14:45. Збірні Косова та України підходять до сьогоднішнього матчу із кадровими втратами. У косоварів не зможуть взяти участь у поєдинку Бернард Беріша та Валон Беріша, а в українців матч через перебір жовтих карток пропускають Віктор Коваленко та Олександр Зінченко.

14:30. Рік тому національна збірна команда України вперше у своїй історії зустрілася із командою Косова. Матч відбору ЧС-2018, який відбувся 9 жовтня 2016 року у польському Кракові, завершився переконливою перемогою українців з рахунком 3:0. Голи забивали Кравець, Ярмоленко та Ротань!

14:00. Якщо останніми днями у Шкодері панувала погода, яка в Україні зазвичай буває наприкінці серпня - на початку вересня, то з сьогоднішнього дня до Албанії прийшло похолодання. І футбольний матч, якщо вірити захмареному небу та синоптичним довідкам, проходитиме під аккомпанемент дощу. Ще поки тепло, але досить волого. Подивимося, яка із збірних швидше пристосується до цих погодніх умов!

13:30. Вболівальники збірної України вже у Шкодері, і сьогодні на нашу команду чекає хороша підтримка! 

13:00. Нагадаємо, матч Косово - Україна розсудить бригада арбітрів з Англії. Головним арбітром матчу призначено 38-річного рефері з Англії Крейга Поусона. Асистенти арбітра – Лі Беттс та Іан Хассін, резервний арбітр – Мартін Аткінсон (усі - Англія). Спостерігач арбітражу – Юрі ван де Велде (Бельгія).

Це перше призначення арбітра з Південного Йоркшира на офіційні матчі в рамках міжнародних турнірів для національних збірних команд під егідою ФІФА та УЄФА.

12:30. Збірна України має прогулянку центральними вулицями Шкодера, а Андрій Шевченко, мабуть, почувається справжньою голівудською зіркою, адже важко знайти людей, які б не хотіли зробити кілька пам'ятних світлин з наставником "синьо-жовтих"!

12:00. Новоспечений "збірник" Марлос вже встиг похизуватися своїм новим офіційним документом - паспортом громадянина України!

11:45. Стадіон "Лоро Борічі" готується прийняти учасників сьогоднішнього футбольного протистояння! Арена Шкодера може вмістити 16 тисяч вболівальників, але сьогодні очікуються близько 2-3 тисях прихильників футболу!

11:15. А ось і заявка збірної Косова на гру!

1. Самір Уйкані (гк), 2. Лірім Кастраті, 3. Бесар Мусоллі, 4. Альбан Пніші, 5. Фідан Аліті, 6. Хекуран Крюезіу, 7. Мілот Рашица, 8. Бесар Халімі, 9. Берсант Целіна, 10. Фламур Кастраті, 11. Доніс Авдіяй, 12. Вісай Бекай (гк), 13. Амір Ррахмані, 15. Мергім Войвода, 16. Бледар Хайдіні (гк), 17. Ельбасан Рашані, 18. Ведат Мурічі, 19. Леарт Пачарада, 20. Ардін Даллку, 21. Атдхе Нухіу, 22. Байрам Яшаніца

11:00. Заявка національної команди України на матч!

1. Андрій Лунін (гк), 2. Ігор Пердута, 3. Євген Хачеріді, 4. Микола Матвієнко, 5. Олександр Кучер, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко. 8. Руслан Маліновський, 9. Марлос, 10. Євген Коноплянка, 11. Артем Кравець, 12. Андрій Пятов (гк), 13. Павло Лук'янчук, 14. Руслан Ротань, 15. Віталій Буяльський, 16. Сергій Сидорчук. 17. Олександр Караваєв, 18. Артем Бєсєдін, 19. Денис Гармаш, 20. Іван Ордець, 21. Володимир Шепелєв, 22. Едуард Соболь, 23. Максим Коваль (гк)

10:45. Збірна України зіграє у жовтій формі, а команда Косова буде представлена у синіх кольорах!

10:15. Віримо у збірну України, якій сьогодні конче необхідно брати три очки, аби сподіватися на подальшу боротьбу за вихід до фінальної частини чемпіонату світу-2018!

 

09:45. Марлос, який останньої миті завершував процедуру оформлення документів, учора прибув до розташування національної команди і готовий взяти участь у сьогоднішній грі!

09:30. У переддень матчу відбулися традиційні медіа-активності української команди - прес-конференція, на якій Андрій Шевченко спрогнозував важкий матч для його команди, але зазначив, що "синьо-жовті" гратимуть лише на перемогу, а після цього збірна потренувалася на полі стадіону "Лоро Борічі".

09:00. Розпочинається 9-й ігровий день відбору чемпіонату світу 2018 року для групи I, в рамках якого національна збірна команда України зіграє виїзний матч на стадіоні "Лоро Борічі" у Шкодері із командою Косова!

Підписатися на новини