Андрій Шевченко викликає Павла Лук’янчука

Головний тренер збірної Андрій Шевченко вирішив довикликати на збір національної команди гравця  донецького «Олімпіка» Павла Лук’янчука. Причиною для запрошення ще одного захисника стало, те, що у матчі 11-го туру чемпіонату Української Прем’єр-Ліги «Шахтар» - «Карпати» одразу двоє гравців оборони збірної України – Богдан Бутко та Ярослав Ракицький – отримали ушкодження.

Ступінь серйозності ушкоджень буде визначено в результаті медичного обстеження, яке й дасть розуміння чи допоможуть згадані гравці у вирішальних матчах «синьо-жовтих» проти Косова та Хорватії.

Для 21-річного Павла Лук’янчука це дебютний виклик до головної команди країни. Раніше вихованець дитячої школи запорізького «Металурга» неодноразово захищав кольори країни на юнацькому та молодіжному рівнях. З 2012 року Павло постійно отримував виклик до юнацьких збірних України, у складі яких був учасником чемпіонату Європи U-17 2013 року  та чемпіонатів Європи U-19  2014 та 2015 років. З 2015 року став виступати за молодіжну збірну.

Підписатися на новини