ФФУ та телеканал «Футбол 2» вперше організують високоякісний показ матчу за участю жіночої збірної України

15 вересня о 19:00 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться відбірковий матч Кубку Світу ФІФА 2019 серед національних жіночих збірних команд з футболу України та Хорватії. Пряму трансляцію поєдинку покаже телеканал «Футбол 2» відповідно до стандартів Ліги Європи УЄФА.

«Жіночий футбол був і залишається одним із пріоритетів діяльності Федерації футболу України. УЄФА активно підтримує всі починання, пов'язані з жіночим футболом, оскільки бачить в ньому один з найбільш перспективних напрямків своєї діяльності. У наступному році в Києві пройде фінал жіночої Ліги чемпіонів, і, думаю, той факт, що матч нашої жіночої збірної буде показаний на головному футбольному каналі країни, є ще одним свідченням того, що Україна крокує у ногу з часом», ─ зазначив перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко.

«Жіночий футбол наразі користується все більшим інтересом. У світі вже налічується близько 25 мільйонів професіональних футболісток. Він входить до числа Олімпійських видів спорту, ФІФА та УЄФА регулярно проводять чемпіонати світу та Європи, а також Лігу чемпіонів за участю жіночих футбольних клубів. У Федерації Футболу України є амбітні плани, як підвищити рівень популярності жіночого футболу серед українських уболівальників. Ми підтримуємо такі ініціативи і наш обов'язок, як транслятора ─ забезпечити глядачам картинку матчу високої якості. За технічними параметрами трансляція буде відповідати рівню Ліги Європи УЄФА. Зазначу, що раніше жоден телеканал в Україні не висвітлював матч за участю жіночої національної команди за такими високими стандартами», ─ розповів директор телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» Олександр Денисов.

Коментуватимуть матч Кирило Круторогов і футболістка національної збірної України Юлія Шевчук.

Дивіться пряму трансляцію матчу національних жіночих збірних команд з футболу України та Хорватії в п'ятницю, 15 вересня, о 18:45 на телеканалі «Футбол 2»!

Підписатися на новини