Збірна вже у Ісландії

Національна команда України 3-го вересня прибула до Ісландії, де післязавтра зіграє матч відбіркового циклу чемпіонату світу–2018 з місцевою збірною.

Сьогоднішній день у «синьо-жовтих» був доволі насиченим: зранку гравці, які не грали у матчі проти Туреччини мали тренування, а вже на 15:00 був запланований виліт до Ісландії. У повітрі наша команда провела більше 5 годин, проте у зв’язку з відчутною різницею в часі (3 години) прибула до Рейк’явіку не пізно – годинники показували лише 17:30. Після приземлення команда автобусом подолала ще біля 50 кілометрів та дісталася до готелю «Fosshotel Reykjavik», де і проведе 2 наступні ночі. Окрім відчутної різниці у часі футболістам треба також звикати і до погодних умов – а зараз в Ісландії усього +12 та дуже сильний вітер.

Завтра наша команда проведе передматчеве тренування на стадіоні «Лаусгардалсвеллур», яке відбудеться о 18:00, а на півгодини раніше у конференц-залі стадіону прес-конференцію дасть тренер команди Андрій Шевченко та один із гравців.

Ісландці ж свої медіа-активності проведуть зранку – об 11:00 – прес-конференція головного тренера, а об 11:30 – відкрите тренування.

Підписатися на новини