Україна - Туреччина: слідкуй наживо!

Хочеш дізнатися про найсвіжіші новини зі стану збірної першим? Підписуйся на сторінки ФФУ у соціальних мережах Facebook, Twitter, Instagram та на офіційному каналі в YouTube!

01:30. На цій оптимістичній ноті наш стрім завершується! Чекайте на усі найсвіжіші та найцікавіші новини зі стану збірної України у день матчу із командою Ісландії!

01:15. Андрій Шевченко прокоментував журналістам закономірну перемогу української збірної над командою Туреччини: "Україна нічого не дала зробити Туреччині, зігравши ідеальний матч".

3 вересня. 00:05. Як Україна кувала впевнену перемогу над Туреччиною.

23:37. УКРАЇНА ПЕРЕМАГАЄ ТУРЕЧЧИНУ У МАТЧІ ВІДБОРУ ЧС-2018 З РАХУНКОМ 2:0! І ЦЕ ПЕРША ДОМАШНЯ ЗВИТЯГА "СИНЬО-ЖОВТИХ" В ІСТОРІЇ ПРОТИСТОЯНЬ ЦИХ КОМАНД!!!

23:35. Удар відчаю від Арда Турана з хорошої позиції говорить сам за себе.

23:32. Євген Коноплянка залишає поле під овації трибун! У гру увійшов Олександр Зінченко!

23:31. І знову якби не турецький голкіпер, Ярмоленко б відсвяткував хет-трик! Дальній удар Андрія Бабаджан парирував на кутовий!

23:29. Озьякуп у небезпечному підкаті зупинив прорив Коноплянки, за що був покараний жовтою карткою!

23:27. Бабаджан у неймовірному стрибку потягнув удар Коноплянки у дальній нижній кут! Євген був близьким до того, аби остаточно поховати інтригу у цій зустрічі!

23:23. Чергова порція фотографій з цього шаленого матчу! 

23:22. Руслан Ротань йде відпочивати, а на поле у "синьо-жовтих" виходить Руслан Маліновський!

23:21. Артем Бєсєдін не реалізував чудову можливість, пробивши головою вище поперечини після подачі кутового від Коноплянки!

23:16. Не може Азіз продовжувати гру, і турки виконують вимушену заміну, випускаючи Сьоюнджу!

23:14. Неймовірно, але Бєсєдіну вистачило трохи менше десяти секунд, аби отримати попередження від арбітра за поштовх суперника в обличчя!

23:12. Першу заміну робить Андрій Шевченко! Артем Кравець під оплески вболівальників йде з поля, а у гру увійшов Артем Бєсєдін!

23:11. Чергова заміна у складі збірної Туреччини. Хакач Чалханоглу залишив поле, а тепер гратиме Арда Туран. Таким чином, на полі вже немає обох турецьких виконавців, які забивали "синьо-жовтим" у Коньї!

23:03. Заміна у складі збірної Туреччини: замість Туфана на поле вийшов Озьякуп!

22:58. Ярмоленко підключив до атаки Матвієнка, рейд якого завершився небезпечним дальнім ударом! Знову "сфері" бракувало зовсім трохи, аби влучити у рамку воріт!

22:54. Коноплянка по центру звільнився від опіки Белозоглу та вийшов на ударну позицію, але його "постріл" з-за меж штрафного пройшов у метрі від лівої стійки!

22:50. Розпочався другий тайм відбіркової зустрічі між командами України та Туреччини!

22:45. А ось і найкращі фотомиттєвості першої половини зустрічі!

22:30. Перший тайм завершено! Україна переграє Туреччину з рахунком 2:0!

22:27. ГОЛ!!! АНДРІЙ ЯРМОЛЕНКО!!! ФАНТАСТИЧНИЙ ШВИДКІСНИЙ РЕЙД КОНОПЛЯНКИ ЛІВИМ ФЛАНГОМ ЗАВЕРШИВСЯ РЕЗУЛЬТАТИВНИМ ПРОСТРІЛОМ НА АНДРІЯ, ЯКИЙ "РОЗСТРІЛЯВ" БАБАДЖАНА!!!

22:15. Тим часом, у Загребі на 27-й хвилині зупинено матч між національними збірними командами Хорватії та Косова! Причина - незадовільний стан поля на стадіоні "Максімір"!

22:03. ГОЛ!!! АНДРІЙ ЯРМОЛЕНКО ЗАБИВАЄ ГОЛ У ВОРОТА ЗБІРНОЇ ТУРЕЧЧИНИ, ЯКИЙ СТАВ ДЛЯ НАШОГО ГРАВЦЯ 30-М В ЙОГО НАЦІОНАЛЬНІЙ КАР'ЄРІ!!!

21:55. Ось так підтримують "синьо-жовтих" у матчі з Туреччиною вболівальники! Стадіон практично повністю заповнений!

21:50. Два гольових моменти в України на 5-й та 6-й хвилинах! Бабаджан врятував команду після удару Коноплянки у ближній нижній кут, а після подачі кутового Хачеріді ударом головою ледь не переправив м'яч у сітку!

21:45. Матч розпочався!

21:35. Пролунали гімни Туреччини та України, усе готово до початку матчу!

 

21:30. Команди завершили розминку та попрямували до роздягалень, аби вже за десять хвилин вийти на футбольне поле під овації вболівальників!

21:15. Збірна України активно розминається на футбольному полі, готуючись до початку надпринципової кваліфікаційної зустрічі!

20:55. Зустріч давніх знайомих, а нині головних тренерів збірної України та Туреччини!

20:50. Завершився відбірковий матч ЧС-2018 між національними збірними командами Фінляндії та Ісландії! Господарі створили справжню сенсацію, здобувши перемогу з рахунком 1:0! І це створює чудові передумови для нашої команди обігнати безпосереднього конкурента за путівку на світову першість!

20:30. Гравці збірної України влаштували невеличку прогулянку ареною сьогоднішньої баталії! Наші футболісти випробовують газон харківського стадіону!

20:25. Стартовий склад збірної Туреччини: 1. Бабаджан - 2. Озбайракли, 3. Кьойбаши, 4. Азіз, 5. Белозоглу (к), 6. Туфан, 7. Джигерджи, 9. Тосун, 11. Чалханоглу, 15. Топал, 17. Ундер

20:15. Стартовий склад збірної України: 12. Пятов - 2. Бутко, 3. Хачеріді, 4. Матвієнко, 6. Степаненко, 7. Ярмоленко, 10. Коноплянка, 11. Кравець, 14. Ротань (к), 20. Кривцов, 22. Коваленко

20:00. Команди вже прибули на стадіон, а тому футбольне дійство під назвою Україна-Туреччина продовжує набирати обертів!

19:50. Фан-рух "Вірні збірній" пройшов двокілометровим маршем, прямуючи до харківської футбольної арени. В урочистій ході фан-руху взяв участь президент Федерації футболу України Андрій Павелко. Підтримка рідних стін, а також понад 5 тисяч вболівальників "Вірних збірній" надихамуть команду на перемогу!

19:30. Роздягальня ОСК "Металіст" вже чекає на національну збірну команду України!

19:15. Тим часом, приємна звістка прибула до України з Фінляндії, де місцева збірна розпочала кваліфікаційну гру ЧС-2018 із командою Ісландії. На 8-й хвилині Александер Рінг неймовірним ударом зі штрафного відкрив рахунок у матчі на користь фінської команди!

19:00. Харків стає по-справжньому "синьо-жовтим"! Вболівальники вже збираються та прямують до стадіону, який має чудові шанси сьогодні зібрати аншлаг!

18:00. До матчу залишилося 4 години! Вже скоро національні прапори обох країн будуть готові зустріти вболівальників, що відвідають сьогоднішнє футбольне протистояння!

17:30. Вже за кілька годин у Харкові відбудеться великий футбол між національними збірними командами України та Туреччини. Прийди на ОСК "Металіст" та підтримай свою улюблену команду!

16:15. Головним арбітром матчу сьогодні працюватиме 44-річний рефері з Іспанії Давід Фернадес Борбалан. Асистенти арбітра – Рауль Кабанеро Мартінес та Дієго Барберо Севілья, резервний арбітр – Хосе Марія Мартінес (усі - Іспанія). Раніше іспанець Борбалан ніколи не працював на матчах за участю збірної України.

15:45. Шановні вболівальники, нагадуємо, що оскільки квитки на матч Україна – Туреччина є іменними, потрапити на стадіон можна буде, лише пред’явивши паспорт громадянина України або іншої країни, закордонний паспорт України або іншої країни, свідоцтво про народження (для дітей до 16 років) – копія, посвідчення водія, іменну банківську картку з фотографією або інший документ, що посвідчує особу у відповідності до ЗУ «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус.

Тож обов’язково майте при собі документ та для власної зручності приходьте на стадіон завчасно!

13:45. 7 матчів зіграли між собою національні збірні команди України та Туреччини. Поки що нашим хлопцям лише одного разу вдавалося обіграти непоступливих суперників - 17 листопада 2004 року у рамках відбору ЧС-2006. Минула зустріч цих суперників, яка проходила 6 жовтня 2016 року у Коньї, завершилася результативною нічиєю 2:2. Чекаємо на нову звитягу збірної України!

13:15 10 років Андрія Пятова у національній команді, анонси матчів української збірної із Туреччиною та Ісландією, цікава статистика з протистоянь цих команд у відборі ЧС-2018 та ще безліч інших цікавинок - усе це можна знайти у дайджесті ФФУ, присвяченому вересневим матчам "синьо-жовтих" у світовій кваліфікації!

13:00. Про те, як збірна України готувалася учора до матчу з Туреччиною, а Андрій Шевченко відповідав на запитання представників ЗМІ на прес-конференції, можна подивитися просто зараз на YouTube каналі ФФУ!

12:45. Наразі у Харкові дощова погода, але підготовка стадіону до проведення кваліфікаційного матчу ЧС-2018 Україна-Туреччина триває! Сьогодні трибуни ОСК "Металіст" замайорять синьо-жовтими кольорами у підтримку головної команди країни!

11:30. До вашої уваги заявка на матч збірної Туреччини! 1. Бабаджан, 2. Озбайракли, 3. Кьойбаши, 4. Азіз, 5. Белозоглу, 6. Туфан, 7. Джигерджи, 8. Селчук, 9. Тосун, 10. Туран, 11. Чалханоглу, 12. Гьонен, 13. Сьоюнджу, 14. Озьякуп, 15. Топал, 16. Унал, 17. Ундер, 18. Еркін, 19. Йокушлу, 20. Шахін, 21. Мор, 22. Айхан, 23. Киринтили

11:15. Напередодні матчу Україна-Туреччина футболісти національної збірної звернулися до вболівальників та запросили їх прийти на стадіон та підтримати їх у надважливому матчі! Прихильників футболу на прес-конференції запросив і керманич "синьо-жовтих" Андрій Шевченко!

11:00. Півзахисник національної збірної команди України Денис Гармаш не потрапив до заявки на матч і не зможе допомогти своїм партнерам у грі з Туреччиною. Нагадаємо, футболіст застудився та не брав участі в учорашній тренувальній сесії збірної.

10:45. Збірна України зіграє у надпринциповому поєдинку із командою Туреччини у жовтій формі! Наші суперники гратимуть у своїх традиційних червоних кольорах.

10:30: Вже відомі номери, під якими наші футболісти зіграють у відбірковому матчі ЧС-2018 із турками! 1. Лунін, 2. Бутко, 3. Хачеріді, 4. Матвієнко, 5. Ордець, 6. Степаненко, 7. Ярмоленко, 8. Маліновський, 9. Морозюк, 10. Коноплянка, 11. Кравець, 12. Пятов, 13. Шепелєв, 14. Ротань, 15. Циганков, 16. Сидорчук, 17. Соболь, 18. Бєсєдін, 19. Шахов, 20. Кривцов, 21. Зінченко, 22. Коваленко, 23. Коваль

10:00. Трансляцію сьогоднішнього матчу будуть забезпечувати 30 камер: 19 будуть працювати на трансляцію, 11 - на роботу студійного виробництва. У тому числі, будуть задіяні два "Супер повільного руху" камери - для повторень високої чіткості та деталізації.

09:00. Розпочинається 7-й ігровий день відбору чемпіонату світу 2018 року для групи I, в рамках якого національна збірна команда України зустрінеться на стадіоні "Металіст" у Харкові із командою Туреччини. У переддень гри головний тренер "синьо-жовтих" Андрій Шевченко взяв участь у передматчевій прес-конференції, а команда провела відкрите тренування на стадіоні "Сонячний".

Підписатися на новини