Веселка над «Сонячним»: перше тренування збірної у Харкові

Зібравшись у понеділок ввечері у своєму харківському розташуванні майже у повному складі (новоспечений гравець німецької «Борусії» Андрій Ярмоленко, як ми вже повідомляли, прибуде завтра), «синьо-жовті» провели перше тренування. Відбулося заняття на полі стадіону «Сонячний», що розташоване неподалік готелю «SuperiorGolf & SpaResort», де оселилася національна команда.

Веселка над ідеальним газоном

Початок роботи на зборі супроводжувався гарними емоціями, а вони, як відомо, підвищують шанси на досягнення бажаного результату. Перше приємне враження гравці отримали від стану газону. Тут варто віддати належне і адміністрації самої арени, яка належним чином доглядає за галявиною, і професіоналізму працівників самої збірної України. Старший адміністратор команди Олексій Таргонський завчасно подбав про спеціальну техніку для підстригання та укладки газону. Відтак трава була необхідної висоти та ідеальної рівності: працювати – одне задоволення!

Друге, що вразило збірників – веселка, яка рівномірно  розтягнулася над усім стадіоном, щойно футболісти ступили на «Сонячний»! Якраз перед приїздом автобусу з національною командою почав накрапати невеликий дощ і диво природи додало яскравих барв до гарного настрою гравців. Незалежно від того скільки вам років, веселка неодмінно відроджує найкращі спогади з дитинства: радісні усмішки з’являлися самі собою. З часу попереднього збору минуло ціле літо, а, отже,  хлопцям було про що побалакати один з одним під час підготовки до тренування.

Вирівняти функціональний стан

Саме ж заняття розпочалося зі спільної  пробіжки, після чого гравці розділилися на кілька груп. Футболісти, котрі провели напередодні майже весь матч за свої клуби, продовжили бігову роботу з м’ячем, воротарі займалися  зі своїм тренером Педро Харо, а з рештою працювали головний тренер та його асистенти. Заняття було спрямоване на те, щоби привести функціональний стан гравців, котрі отримали різне навантаження у своїх клубах, до спільного знаменника. Збірники працювали із завзяттям, адже всі чітко усвідомлюють, що місце в основному складі треба виборювати. Після першогоробочого дня на зборі на футболістів чекали відновлювальні процедури, вечеря та відпочинок.

Відкрите тренування

А на вівторок у  «синьо-жовтих» запланована зустріч з  уболівальниками. Відкрите тренування на стадіоні «Металіст» розпочнеться о 18:30. Арена буде відкрита для шанувальників футболу вже з 17:00, відтак збірна України запрошує і чекає на позитивний заряд своїх фанів. Підтримати  і надихнути головну команду на максимальний результат – це саме те, на що варто зробити 12-му гравцеві на арені майбутнього важливого протистояння з Туреччиною!

 

Підписатися на новини