Вадим Костюченко:"Дитячий футбол - це фундамент розвитку юнацького та професіонального футболу"

З 14 по 16 серпня за сприяння ГО «Київська ліга дитячого футболу» та Федерації футболу міста Києва у столиці України пройшов перший етап Всеукраїнського дитячого футбольного турніру «Junior Football Fest 2017» для дітей 2009-2011 років народження.

Учасниками турніру, який проходив за форматом «5+1» по 25 хвилин на полях 40х20м, стали 32 команди з Полтави, Херсону, Дніпра, Черкас, Київської області та міста Києва.

Серед команд 2009 р.н. золото взяла команда «Локомотив» (Київ), перегравши у фіналі команду «Чемпіон» (Київ), бронзові нагороди виборов «Алмаз» (Київ).

Перше місце серед дітей 2010 р.н. посів «Чемпіон», друге місце дісталося столичній «Дарниці, а трете виборов «Локомотив». У наймолодший віковій категорії діток 2011 р.н. місця розподілилися наступним чином: перше місце – «Каскад» (Бровари), друге місце - «Локомотив», а третє місце – «Київ».

На церемонії нагородження перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко передав вітання від очільника Федерації Андрія Павелка та наставника національної збірної команди України Андрія Шевченка і запросив усіх учасників змагань на відкрите тренування «синьо-жовтих» у жовтні напередодні кваліфікаційного матчу ЧС-2018 із командою Хорватії. «Дитячий футбол - це фундамент розвитку юнацького та професіонального футболу. Сьогодні ми маємо можливість разом з вами та вашими батьками святкувати перемогу гри номер 1 в світі. Впевнений, що на вас чекає прекрасне футбольне майбутнє. Бажаю вам перемог та стати у майбутньому такими ж успішними, як Андрій Шевченко та Андрій Ярмоленко. Тренуйтеся, слухайтеся батьків та тренерів і любіть футбол!», - звернувся до дітей Вадим Костюченко.

Також перший віце-президент нагородив відзнакою ФФУ за вагомий внесок у розвиток дитячого футболу Олександру Павельєву, заступника голови ГО «Київська ліга дитячого футболу» та організатора турніру «Junior Football Fest 2017».

Усі переможці були нагороджені кубками, медалями а також цінними подарунками.

Другий етапу турніру серед дітей 2007-2008 р.н. відбудеться з 17 по 19 серпня. Формат змагань: «8+1» на полях 60х40м, час гри - по 30 хвилин.

Підписатися на новини