24-й тур першої ліги: «Колос» здобув мінімальну перемогу над «Авангардом»

У рамках 24-го туру чемпіонату України серед команд першої ліги ковалівський «Колос» здобув мінімальну перемогу над краматорським «Авангардом» і продовжив переслідування рівненського «Вереса» у боротьбі за третє місце.

Краматорський клуб у себе вдома попсував нерви не одній команді верхівки чемпіонату, тож своїх підопічних Руслан Костишин налаштовував вкрай серйозно. Через кадрові втрати тренерський штаб був змушений вносити корективи у стартовий склад. Замість дискваліфікованого Лисицького з перших хвилин з'явився Матвєєв, для якого цей матч став дебютним у футболці «Колоса». Задою у центрі півзахисту змінив Зуєвич. 

Розпочали поєдинок ковалівці дуже успішно. Вже на першій хвилині матчу подачу з кутового у дотик замкнув Матвєєв, поціливши точно під поперечку воріт. Захисник ковалівців не тільки дебютував у цьому матчі, а ще й відзначився швидкими голом.

Увесь перший тайм «Колос» провів впевнено контролюючи м'яч, час від час створюючи небезпечні моменти. Незабаром ковалівці мали подвоювати рахунок: спершу Сивка завдавав пострілу з близької відстані, однак з ударом Тараса голкіпер впорався. М'яч відскочив до Гавриша, якому не вистачило сантиметрів, аби вразити ціль. Лише наприкінці тайму господарі створили чи не єдиний гострий епізод, який міг завершитись голом – м'яч після удару головою розминувся зі стійкою. 

У другому таймі ковалівці продовжували грати у свій футбол, але через вилучення центрального захисника Семенка, яке трапилось у середині другого тайму, змушені були перебудовуватись. У підсумку команді Костишина вдалось довести матч до перемоги, здобувши три важливих очки.

«Авангард» (Краматорськ) – «Колос» (Ковалівка) – 0:1

Гол: Матвєєв (2)

Попередження: Воробей (17) – Сивка (34), Семенко (43), Яшков (90+1)

«Авангард»: Денчук - Воробей, Лобов, Єрмаков, Ульянов, Полюлях, Швець (Демченко, 83), Даудов, Собко (Агапов, 58), Євдокимов, Іващенко (Тимофеєнко, 46)

«Колос»: Яшков - Гаврилюк, Матвєєв, Семенко, Шевченко, Зуєвич, Поздєєв, Гавриш, Сивка (Чегурко, 74), Коропецький (Коровіков, 78), Бондаренко (Вишняк, 90+2)

Інші результати туру:

«Інгулець» (Петрове Кіровоградської області) – «Геліос» (Харків) – 0:0

«Оболонь-Бровар» (Київ) – «Миколаїв» (Миколаїв) – 2:0

«Арсенал-Київ» (Київ) – «Черкаський Дніпро» (Черкаси) – 0:0

«Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – «Буковина» (Чернівці) – 0:0

«Авангард» (Краматорськ) – «Колос» (Ковалівка) – 0:1

«Суми» (Суми) – «Іллічівець» (Маріуполь) – 0:2

«Десна» (Чернігів) – «Тернопіль» (Тернопіль) – 2:0

«Полтава» (Полтава) – «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка) – 1:1

«Скала» (Стрий) – «Верес» (Рівне) – 0:3

Підписатися на новини