У Херсоні завершився «Відкритий Кубок Федерації футболу АР Крим»

З 1 по 7 березня 2017 року в Херсоні проходив Відкритий Кубок Федерації футболу АР Крим 2017 року. У змаганнях взяли участь чотири команди: «Таврія» (Сімферополь), «Енергія» (Нова Каховка), «Мир» (Горностаївка) і «Колос» (Хлібодарівка).

У заключному матчі «Мир» – «Енергія» вирішувалась доля Кубку: клуб з Горностаївки наздоганяв «Таврію» та отримав можливість вирвати перемогу у турнірі завдяки різниці забитих-пропущених м’ячів. Перший тайм «Мир» програв з рахунком 0:1, а от у другій половині зустрічі «горностаївці» забили три голи суперникам. Фінальний рахунок матчу 3:2 і завдяки більшій кількості забитих м’ячів («Мир» 10-6, «Таврія» 9-5) команда з Горностаївки виборола перший в історії Кубок Федерації футболу Криму.

Після завершення поєдинку відбулося урочисте закриття змагань, під час якого були нагороджені не тільки переможці, але й найкращі учасники змагань. Нагороди гравцям, тренерам і арбітрам вручав голова Херсонської облдержадміністрації, голова Херсонської обласної федерації ї футболу Андрій Гордєєв. Він також привітав з днем народження голову комітету арбітрів Ігора Пасхала та вручив футбольні м‘ячі для вихованців СДЮШОР «Кристал». Вручив «Відкритий Кубок Федерації футболу АР Крим» віце-президент федерації футболу АР Крим Микола Паламарчук.

Кращі гравці змагань:

Кращий бомбардир – Дмитро Шастал («Енергія»)

Кращий захисник – Ярослав Рафальський («Мир»)

Кращий півзахисник – Євген Соколан («Таврія»)

Кращий воротар – Костянтин Шелякін («Таврія»)

Підписатися на новини