В Херсоні стартував «Відкритий Кубок федерації футболу АР Крим 2017 року»

1 березня у Херсоні на базі ДЮСШ «Освіта» відбулася церемонія відкриття турніру з футболу – «Відкритий Кубок федерації футболу АР Крим 2017 року».

У турнірі грають чотири команди: ФК «Таврія» (Сімферополь), ФК «Енергія» (Нова Каховка), ФК «Мир» (Горностаївка), ФК «Колос» (Хлібодарівка). Змагання пройдуть за коловою системою і закінчаться 7 березня.

Власне, самим футбольним матчем передувала урочиста церемонія відкриття, в якій взяли участь перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко, голова Херсонської ОДА та Херсонської обласної федерації футболу Андрій Гордєєв і президент ПФЛ Сергій Макаров. 

«Передаю вітання з відкриттям першого Кубка федерації футболу АР Крим від очільника ФФУ Андрія Павелка. Хочу запевнити всіх присутніх, що цей турнір буде традиційним, також впевнений, що сплав аматорських та професіональних команд, які боротимуться за цей чудовий Кубок, принесе користь як одним, так і іншим. Всім командам є що показати на футбольному полі, але переможе, звичайно, футбол та Кримська федерація футболу. За дорученням президента ФФУ ми сьогодні передаємо Кримській федерації футболу та Херсонській федерації футболу нові автомобілі «Ford», які допомагатимуть спеціалістам приїжджати в райони і організовувати масові дитячі турніри. А для того, щоб в районах було чим грати, ми сьогодні також вручимо кожній федерації сертифікати на 1000 футбольних м’ячів, які будуть направлені на розвиток дитячого футболу в цих регіонах. Я впевнений, що ці м’ячі обов’язково отримують ті діти, які разом з батьками, на жаль, вимушені залишити свою Батьківщину через анексію півострова. Впевнений, що футбол їх об’єднає і дасть можливість себе реалізувати. А ми разом з нашими партнерами з УЄФА докладемо всіх зусиль, аби поруч зі стадіоном вже у найближчий час відкрив свої двері Будинок футболу», – зазначив перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко.

 

Першими на футбольне поле вийшли відроджена сімферопольська «Таврія» та новокаховська «Енергія». З рахунком 4:2 перемогли «таврійці».

Підписатися на новини