До уваги представників ЗМІ!

У зв’язку з організацією 5 вересня фан-зони на Троїцькій площі у Києві під час кваліфікаційного матчу ЧС-2018 між національними збірними України та Ісландії для представників ЗМІ на НСК «Олімпійський» буде відкрито вхід «Західний 1».

Нагадуємо вам розклад медіа-заходів за участі тренерів та команд. Спілкування з пресою першим проведе головний тренер ісландської збірної Хеймір Халльгрімссон, а також один з гравців команди-суперниці. Початок прес-конференції - у неділю, 4-го вересня, об 11:00 у конференц-залі НСК «Олімпійський», а об 11:30 розпочнеться відкрите тренування збірної Ісландії, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для мас-медіа.

Збірна України свої медіа-заходи проведе також 4-го вересня, але увечері і на НТБ «Динамо» у Кончі Заспі. О 18:00 наставник «синьо-жовтих» Андрій Шевченко разом із гравцем команди зустрінуться із журналістами у конференц-залі динамівської бази. Після цього, о 18:45, розпочнеться тренування наших «збірників», перші 15 хвилин якого будуть відкритими для ЗМІ.

Для акредитованих представників ЗМІ буде організовано трансфер на НТБ «Динамо». Від’їзд автобуса – о 17:00 від метро «Палац «Україна».

Прес-служба ФФУ нагадує, що 2 вересня закінчується термін прийому заявок на акредитацію на стартовий матч української команди у відборі світової першості 2018 року.

Отримати акредитації можна буде у неділю, 4-го вересня, у конференц-залі НСК «Олімпійський» одразу після завершення тренувальної сесії ісландської команди, а також у день матчу, 5-го вересня, у Будинку футболу (м. Київ, пров. Лабораторний, 7-а, кабінет 209) - з 13:00 до 15:00.

Підписатися на новини