Тренування збірної України: "Принципово перемогти перед своїми вболівальниками"

Національна збірна команда України провела відкрите тренування у перший день збору напередодні двох товариських матчів із командами Кіпру та Уельсу. Про останні новини з табору "синьо-жовтих" можна дізнатися просто зараз.

Дебют Шевченка

Чудовий настрій «синьо-жовтих» був помітний неозброєним оком, гравці із задоволенням ділилися із журналістами своїми думками відносно двох наступних контрольних поєдинків. Про прекрасну атмосферу в команді розповів і Андрій Шевченко, на якого вже цього четверга в Одесі очікує професіональний дебют у якості тренера: «Хочеться з хорошої ноти розпочати свою професіональну роботу. Атмосфера чудова, все дуже позитивно і добре напередодні двох відповідальних товариських матчів».

Принципово перемогти перед своїми вболівальниками

Незважаючи на товариський статус протистоянь з Кіпром та Уельсом, «синьо-жовті» намагатимуться порадувати вболівальників двома перемогами, зазначив вінгер київського «Динамо» Андрій Ярмоленко. «Нам принципово перемогти. Тому що ми граємо вдома - перед своїми вболівальниками. Потрібно показати хороший футбол. Всі дорослі хлопці, все вміють перебудуватися з клубної роботи на національну збірну. У нас тут немає «Динамо», «Шахтаря», «Дніпра» або «Зорі». Ми всі виступаємо за честь нашої країни», - сказав один з лідерів головної команди країни.

«Гірники» задають тон на тренуванні

Згідно планів наставника збірної, на початку тренувальної сесії утворилися дві групи з футболістів, які працювали окремо. Гравці «Динамо», «Зорі» та «Дніпра», які проводили матчі за свої клуби у неділю, отримали полегшені завдання відновлювального характеру. Інші ж футболісти, зокрема когорта футболістів з «Шахтаря», працювали на повну. «Гірникам» необхідно було зберегти ігровий тонус, зважаючи на те, що матч чемпіонату з запорізьким «Металургом» не відбувся. Працювали збірники, переважно, у «квадратах» та за допомогою вправ на утримання м’яча, згадуючи старі зв’язки та ігрові напрацювання.

Поки що без Бойка та Хачеріді

На трибуні біля тренувального поля поодиноко сумував Денис Бойко. Голкіпер «Бешикташа» отримав невелике пошкодження в останньому матчі турецької першості з «Антальяспором», а тому отримав день відпочинку від тренерського штабу. Не було серед тих, хто тренувався, і Євгена Хачеріді. Захисник «Динамо» зліг на декілька днів з ангіною, але у тренерському штабі розраховують, що футболіст буде готовий зіграти у київському спарингу з командою Уельсу.

Нагадаємо, під час спілкування із представниками ЗМІ Михайло Фоменко анонсував виклики до збірної захисників Євгена Селіна та Артема Путівцева. І, передбачається, що вже завтра обидва виконавці приєднаються до національної команди. 

Підписатися на новини