12-й тур «Ліги Парі-Матч»: «Дніпро» віддаляється від бронзи

Минулими вихідними на футбольних полях України відбулися матчі перенесеного 12-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги. В центральному матчі грального дня дніпропетровський «Дніпро» на власному полі поступився луцькій «Волині», зазнавши третьої поспіль поразки і віддалившись від третьої позиції вже на шість очок.

Матч для команди Мирона Маркевича пройшов вже у звичному для футбольної спільноти стилі. Беззубість в атаці, незважаючи на наявність гольових моментів, вкупі з неорганізованими діями позаду. Дніпропетровці вийшли на цю гру у бойовому складі, до якого наставник господарів долучив хіба що Федецького, який цього сезону нечасто з’являвся на позиції правого захисника.

Початок матчу давав місцевим уболівальникам більше приводу для оптимізму. Вже до десятої хвилини зустрічі воротар «Волині» Кичак двічі став у нагоді своїй команді. Спочаткуголкіпер потягнув ударСелезньовапід поперечину, а згодом він зреагував нагарматний простріл Гамиз-за межштрафного.

На 31-й хвилині Безус гостро пробив по воротах після передачі від Матеуса, але і в цьому епізоді страж воріт «Волині» не підвів своїх партнерів. На цьому запал «Дніпра» вичерпався, а гостям з Луцька вдалося відсунути гру до центру поля. Символічною миттю стала розминка Лучкевича біля бровки поля, хоча годинник на табло ще не встиг навіть вирахувати кінцівку першого тайму.

Після перерви Маркевич кинув у бій Лучкевича замість Безуса та Даніло замість Ротаня, але конструктивного футболу від своїх улюбленців вболівальники «Дніпра» так і не побачили. Натомість, «Волинь» використала чи не єдину свою можливість у матчі і несподівано для всіх поїхала з Дніпропетровська з трьома очками. На 85-й хвилині Шарпар скористався позиційною помилкою Федецького і ударом головою замкнув подачу з кутового.

«Дніпро» (Дніпропетровськ) – «Волинь» (Луцьк) – 0:1

Гол: Шарпар (85)

Попередження: Ротань, Даніло - Кравченко, Політило

«Дніпро»: Бойко - Федецький, Дуглас, Гуйє, Матос, Едмар, Гама, Ротань (Даніло, 46, Шахов, 78), Безус (Лучкевич, 60), Матеус, Селезньов

«Волинь»: Кічак - Шабанов, Польовий, Жуніч, Матей, Шарпар, Кобахідзе (Горопевшек, 90), Кравченко, Політило, Богданов, Козьбан (Мемешев, 65)

Інші результати туру:

«Шахтар» (Донецьк) – «Карпати» (Львів) – 3:0

«Металург» (Запоріжжя) – «Динамо» (Київ) – 0:6

«Ворскла» (Полтава) – «Зоря» (Луганськ) – 0:2

«Говерла» (Ужгород) – «Олександрія» - 1:2

«Сталь» (Дніпродзержинськ) – «Олімпік» (Донецьк) – 1:0

«Металіст» (Харків) – «Чорноморець» (Одеса) – 2:2

Підписатися на новини