Ліга Європи: «Дніпро» втрачає очки

Дніпропетровський «Дніпро» зазнав першої поразки в груповому етапі  розіграшу Ліги Європи сезону 2015/2016. На своєму полі підопічні Мирона Маркевича з мінімальним рахунком поступилися французькому «Сент-Етьєну».

Так само, як і під час першого матчу групового раунду проти «Лаціо», трибуни «Дніпро-Арени» були порожніми. На правах господарів поля «дніпряни» розпочали матч доволі жваво, і вже на перших хвилинах гри їм вдалася небезпечна контратака. Крім того, можна згадати момент в якому Матеус виводив на побачення з воротарем Селезньова, проте бригада арбітрів зафіксувала офсайд у форварда дніпропетровської команди.

Проте цікавий та потужний старт «Дніпра» свого продовження не знайшов, а гра потроху вирівнялась, а згодом ініціатива взагалі перейшла до французького клубу. Ключовим моментом як першого тайму, так і усього матчу взагалі, стала 43-тя хвилина матчу, коли Амума на куті штрафного майданчику отримав м'яч, потім змістився в центр і з без серйозних перешкод відправив сферу у ворота Бойка – 0:1.

В другому таймі «Дніпру» потрібно було відіграватися, тож Маркевич відразу зробив корективи у тактичній схемі своїх підопічних, випустивши гравців більш націлених на атаку. І це принесло свої ігрові дивіденди – непогані можливості відзначитися мали Ротань, Селезньов, Томечак - лише стійка врятувала ворота Рюффье після намагання вибити м’яч у виконанні Погба.

Проте не без моментів у другому таймі був і «Сент-Етьєн»: спочатку зі штрафного ледь не забив Ейссерік, а потім свій момент змарнував Нолан Ру. Останні хвилини матчу майже повністю проходили на половині поля гостей, проте забити у цьому матчі гравцям «Дніпра» так і не судилось.

Ліга Європи. Група «G»

3-й тур

«Дніпро» (Дніпропетровськ, Україна) – «Сент-Етьєн» (Франція) – 0:1

Голи: Амума (43)

Попередження: Ротань 21 , Дуглас 65 - Діоманде 83 , Рюффье 90 + 3

«Дніпро»: Бойко - Федецький ( Гама 46 ), Дуглас , Папа Гуйє, Матос, Федорчук (Безус 59), Едмар, Томечак, Ротань, Матеус (Піко 78), Селезньов

«Сент –Етьєн»: Рюффье - Клер, Перрен, Ф. Погба, Ассу, Екотто, Лемуан, Пайо, Монне, Паке (Полома 87), Ейссерік (Діоманде 80), Амума (Бабек 82), Ру

Підписатися на новини